Založte si společnost a podnikejte snadno

28.06.2012 | , Podnikejsnadno.cz
Tiskové zprávy


Společnost Podnikejsnadno.cz nabízí začínajícím podnikatelům pomoc a cenné rady při jejich začátcích. Díky stabilnímu zázemí, které je zajištěno dvěma vlastníky, kteří se v oboru pohybují již mnoho let, je garantována vysoká profesionalita a spolehlivost. V nabídce služeb je možné nalézt jak samotné založení společnosti nebo jejich prodej formou Ready Made produktů, tak celou řadu dalších služeb začínající i zkušené pro podnikatele.

Nová společnost

Společnost si samozřejmě můžete nechat založit úplně od začátku. Tento způsob je však zdlouhavý a v dnešní době již ne pro běžné společnosti příliš využívaný. Daleko častější je koupě nové ready made společnosti.

Ready Made řešení jsou na českém trhu k dispozici sice již asi deset let, ale skutečný boom zažívají až posledních šest let. Ready Made společnost představuje předem založenou společnost, která je připravena k přímému prodeji a hlavně k okamžitému podnikatelskému nasazení. Společnosti nejsou a nebyly zatíženy dluhy nebo pohledávkami a mají naprosto prázdnou ekonomickou historii. Asi největší výhodou Ready Made společností je pak plně splacený základní kapitál. Při převzetí navíc stačí naplnit několik zákonných úkonů a společnost je do několika dnů připravena k provozování pod novým vlastníkem.

Úplnou novinkou je však Ready Made Evropská společnost. Evropská akciová společnost je speciální typ obchodní společnosti, která je určena pro plynulý transfer kapitálu přes hranice států Evropské unie. Její založení je nesmírně nákladné. Navíc je velice úzce definováno, takže není pro mnohé podnikatele dosažitelné. Díky tomu je Ready Made řešení této společnosti velmi často jedinou možností, jak začít v rámci Evropské společnosti podnikat.

Další služby pro podnikatele

V rámci dalších služeb spolupracuje web podnikejsnadno.cz s renomovanými firmami, a zprostředkovává tak například i pro každého podnikatele nepostradatelné vedení účetnictví, nebo často žádané poskytnutí virtuálního sídla společnosti. Začínající podnikatelé pak jistě ocení i možnost nechat si vytvořit kompletní firemní identitu společně s webovými stránkami, díky kterým budete moci svou firmu naplno propagovat mezi klienty.

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy