Vyzkoušejte si vítězný produkt ankety Bankovní novátor 2012

20.09.2012 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fio banka zvítězila v ocenění Hospodářských novin Nejlepší banka 2012 v kategorii Bankovní inovátor. Její aplikaci Fio Smartbanking ocenila veřejnost jako nejpřínosnější novinku na bankovním trhu.

Fio Smartbanking byl na trh uveden loni jako první bankovní aplikace pro chytré telefony na českém trhu. Umožňuje kdykoliv a kdekoliv kontrolovat zůstatky a pohyby na účtech, zadávat platební příkazy v rámci ČR a na Slovensko zdarma plus za nízký poplatek i do eurozóny. Dále vyhledává nejbližší bankomaty a pobočky Fio.

Nově také uživatelům telefonů s Androidem nabízí možnost spravovat platební karty Fio banky, pro majitele iPhonů se toto vylepšení připravuje. Do dalších verzí bude v budoucnu dále zapracováno používání šablon plateb, využití QR kódů nebo přizpůsobení pro tablety.
Jak vyzkoušet Fio Smartbanking?

200x113_sb_fio.jpg

„Děkujeme všem, kteří pro nás hlasovali. Zájem o aplikaci Smartbanking předčil naše očekávání a i následné uvedení konkurenčních aplikací na trh ukazuje, že šlo o správný tah. Těší nás, že Fio banka svými inovacemi ukazuje směr,“ komentuje vítězství Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

 

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy