Vzali jste si dříve nevýhodnou půjčku a máte problém ji splácet? Poradíme vám, co s tím...

09.11.2012 | , Equa bank
Tiskové zprávy


Paní Jana K., PlzeňPřed lety jsem nutně potřebovala peníze, tak jsem si je půjčila u jedné banky. Bohužel se mi to v dnešních podmínkách již nezdá výhodné, ale nevím jak z toho ven.

>

Na předčasné splacení nemám a úroky, co platím, se mi zdají velké. Nechce se mi takto vyhazovat peníze oknem. Můžete mi poradit, jestli existuje nějaké pro mě finančně výhodnější řešení?

Výhodnější řešení samozřejmě existuje. Díky nové RePůjčce od Equa bank si můžete stávající úvěr zlevnit až o 25 %. Je jedno, jestli je vaše současná  půjčka neúčelová, účelová, nebo se jedná například o úvěr na auto. S RePůjčkou můžete splatit jakýkoliv úvěr a přitom si ho zlevnit až o čtvrtinu. Další výhodou tohoto produktu je skutečnost, že celý proces převedení zařídí Equa Bank za vás. Jediné, co musíte udělat, je předat bance kopii smlouvy na starou půjčku a průkaz totožnosti. Nemusíte prokazovat příjem, nemusíte mít zajištění. Celý proces vyřízení převedení půjčky je zdarma, stejně jako měsíční vedení RePůjčky. Oproti jiným, například konsolidačním půjčkám, se zachovává doba splácení a pevná měsíční splátka zůstává po celou dobu trvání úvěru. RePůjčku můžete splatit kdykoliv předčasně a bez skrytých poplatků. Navíc, pokud si u ní zažádáte nyní, dostanete ještě bonus od Equa bank v hodnotě 1 000 Kč.


Proč tedy zbytečně platit bankám vysoké úroky za spotřebitelské úvěry, když u Equa bank můžete půjčku refinancovat a rovnou získat výhodné podmínky, které jsou v jiných evropských zemích běžné?

Spočítejte si sami, kolik ušetříte převedením půjčky k Equa bank na www.equabank.cz/repujcka nebo navštivte jakoukoliv naši pobočku.

Více informací na www.equabank.cz nebo volejte Klientské centrum / 222 010 222

 

Příklad úspory při převedení půjčky k Equa bank

 

equa_1.jpg

 

 

 

Autor článku

Komerční sdělení

Články ze sekce: Tiskové zprávy