Jak vydělat na affiliate marketingu krok po kroku

20.11.2012 | , VIV NETworks
Tiskové zprávy


Za poslední rok vydělali weby na affiliate marketingu přes 100 mil. Kč. Pokud chcete získat část této sumy, pak budete potřebovat pár praktických rad čeho se vyvarovat a naopak čemu se věnovat.

S tímto cílem je organizován II.ročník Affiliate konference v Praze pod záštitou Commission Junction a VIV NETworks, největší affiliate sítě v ČR. Klienti VIV NETworks pravidelně vyplácí v síti CJ celkově přes 2mil. Kč každý měsíc.

Můžete očekávat množství konkrétních ukázek a každý z řečníků představí svůj příběh co mu nefungovalo v začátcích a jakých výsledků dosahuje nyní. Řečníky nejsou osobnosti které bychom potkávali na večírcích a nečteme o nich v magazínech. Jsou to chytří a pracovití lidé, kteří už něco dokázali. A co navíc jsou ochotni se s vámi podělit o své know-how. Řečníky nejsou jen lidé z velkých medií jako Ľubomír Jochim, ředitel SME.sk on-line projektů; Pavel Pastor, Deník.cz; David Folprecht, Srovname.cz, ale i lidé z affiliate komunity ako František Szabó s přednáškou “Jak vytvořit affil web”.

Pokud již vyděláváte na affiliate marketingu a chcete zvýšit výkon webu, máte příležitost se potkat s vašimi inzerenty a projednat obchodní modely, dozvědět se co funguje a co ne. Tento II.ročník následuje úspěšnou konferenci před rokem, která byla obsazena během 10ti dnů. Počet míst v sále je omezen, proto se registrujte co nejdříve.

Více informací včetně registrace na www.affiliatekonference.cz. Registrujte se co nejdříve, neboť je omezená kapacita sálu.

Čas: 28.11.2012 od 9.00 - 16.00

Kde: Lisabonská 4, Praha 9 u O2 Arény

Garant: VIV NETworks s.r.o., Commission Junction

Web: http://www.affiliatekonference.cz

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení

Články ze sekce: Tiskové zprávy