Neplaťte zbytečně za své účetnictví

31.05.2013 | , Cígler Software
Tiskové zprávy


Majitelé malých firem se shodují: Před koupí účetního programu se vyplácí hledat. Na trhu totiž najdete i takový, který je pro začínající podnikatele zadarmo.

Mzdy, faktury, vedení účetnictví nebo správa kontaktů – papírování je u většiny podnikatelů hned ze startu víc než dost. Naštěstí se s ním dá efektivně bojovat pomocí některého z moderních účetních programů, které jsou čím dál tím přívětivější a přístupnější i začátečníkům.

Money S3 – účetní program podle vašich pravidel

Přehledným a intuitivním ovládáním zvlášť vyniká český účetní program Money S3, který patří mezi vůbec nejrozšířenější ekonomické systémy u nás. A není divu – jeho autoři pečlivě sbírají všechny připomínky uživatelů a pravidelně podle nich program vylepšují.

Koneckonců – to vše si snadno a nezávazně vyzkoušíte i sami. Účetní program Money S3 existuje i v bezplatné verzi pro začínající a malé podnikatele. Umí úplně vše – od napojení na internetové bankovnictví a faktur až po sklady a evidenci majetku.

Účetnictví budete mít zdarma, dokud nevyrostete

Jediným omezením je počet položek, které do systému zadáte. Pro jeden účetní rok můžete po bezplatné registraci provést:

• 500 záznamů do účetního deníku,
• 500 skladových pohybů,
• 15 mezd
• a 500 objednávek nebo nabídek.

Kromě toho získáte k dispozici adresář s velkorysým limitem 200 adres. A když se vaše podnikání rozroste, snadno přejdete na vyšší verzi bez limitů, která bude vyhovovat přesně vaší práci.

K placeným verzím pak navíc získáte propracovanou technickou podporu včetně automatických aktualizací, slevy na školení, přístup k novinkám ze světa daní a řadu dalších výhod.

Účetní program Money S3 Start si zdarma stáhnete ZDE

 

 

 

 

 

Autor článku

Reklamní sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy