Triglav pojišťovna jako generální partner propůjčila svůj název extralize házenkářů

05.09.2013 | , Triglav pojišťovna, a.s.
Tiskové zprávy


Triglav pojišťovna je novým generálním partnerem extraligy házenkářů. V sezoně 2013/14 proto soutěž ponese název Triglav pojišťovna extraliga (TPE). Završila se tak spolupráce mezi pojišťovnou a Českým svazem házené, která začala v roce 2011. Triglav pojišťovna je součástí mezinárodní skupiny, jež působí v osmi státech a patří mezi význačné finanční hráče ve střední a jihovýchodní Evropě.

S Českým svazem házené spolupracujeme dlouhodobě a jsme velmi rádi, že se nám tento vztah podařilo posunout o úroveň výše. Generální partnerství extraligy házené je naší hlavní aktivitou na sportovním poli v Česku,“ uvedl Petr Baný, generální ředitel a předseda představenstva Triglav pojišťovny. „Házená je pro mě osobně velmi sympatickým sportem. Proto věřím, že nejvyšší soutěž házenkářů v tomto ročníku přinese fanouškům atraktivní podívanou a kvalitní sportovní výkony,“ doplnil Baný.

Dosud se spolupráce pojišťovny a házenkářského svazu odehrávala hlavně v oblasti marketingu nebo podpory mládeže. Další rovinu partnerství představují nabídky speciálních pojistných produktů pro registrované členy svazu i celé týmy. „V oblasti úrazového pojištění je to zejména individuální pojištění Triglav Handball pro registrované hráče,“ doplnil Petr Baný. Pojistka hráčům pomůže v situaci, kdy jim cestu k vítězstvím zkomplikuje zranění.

V extralize házenkářů, která právě startuje, letos změří síly 12 týmů. Premiérový titul obhajuje Jičín. K favoritům patří také posílená Plzeň nebo Hranice. Fanoušci, kteří nemají čas cestovat se svým týmem, se v tomto ročníku mohou těšit na zajištěné televizní přenosy. Sezona podobně jako v minulých letech vyvrcholí v březnu, dubnu a květnu deseti nadstavbovými koly ve dvou výkonnostních skupinách o titul a udržení.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy