Credit Suisse pojišťovna má se svým životním pojištěním úspěch

10.08.2004 | , Finance.cz
POJIŠTĚNÍ


Komfortní životní pojištění a investiční životní pojištění s garantovaným výnosem Credit Suisse pojišťovny láká stále nové klienty. Objem aktiv, které má pojišťovna pod správou, vzrostl oproti konci června 2003 o 29,2% na zhruba 2,8 miliardy Kč.

„K meziročnímu nárůstu došlo rovněž u počtu klientů, jenž vzrostl o 5,3% na 70 304, respektive u celkového počtu smluv,“ uvedla ředitelka Marketingu, PR a komunikace společnosti Credit Suisse Life & Pensions Kateřina Šušáková.

Investiční životní pojištění s garantovaným výnosem od Credit Suisse přináší flexibilní kombinaci pojistné ochrany s garancí růstu investice minimálně ve výši 2,4% ročně. „Klienti tak mají jistotu zhodnocení o 2,4% i v případě nepříznivého vývoje na finančních trzích,“ řekla Kateřina Šušáková. Pokud bude vývoj na finančních trzích naopak příznivý, má klient pojišťovny právo na připsání bonusu.

Komfortní investiční životní pojištění kombinuje hlavní výhody investičního životního pojištění. Naleznete v něm kvalitní pojistnou ochranu i dlouhodobě výhodnou investici. Produkt by měl oslovit i ty z vás, kteří by rádi získali kvalitní pojistnou ochranu a vysoké zhodnocení prostředků bez toho, aby se zatěžovali přemýšlením o investiční strategii a podrobným sledování výkonnosti jednotlivých investičních fondů.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: POJIŠTĚNÍ