Účtem roku 2014 je Fio osobní účet

14.11.2014 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Fio banka získala první místo v prestižním hodnocení Fincentrum Banka roku 2014 v kategorii Účet roku, jehož výsledky byly včera slavnostně vyhlášeny.

Fio osobní účet bez poplatků uspěl mezi 20 nominovanými bankami. Fio banka se také umístila na třetím místě v kategoriích Nejdynamičtější banka a Hypotéka roku.

Česká Fio banka zvítězila se svým osobním účtem a získala ocenění Účet roku 2014. Prosadila se tak mezi dvacítkou účtů bank působících v České republice a navázala na první místo z roku 2012. Odborná porota ocenila nejen to, že je Fio osobní účet bez poplatků za běžné bankovní služby, ale také novinky, které mohou klienti od letošního roku využívat, např. bezkontaktní platební karty VISA, levné SEPA platby, možnost založit si účet zdarma v 15 měnách nebo kontokorent bez poplatků za přistavení i roční obnovu.

Mezi další úspěchy této ryze české banky patří třetí místo v kategoriích Hypotéka roku a Nejdynamičtější banka. Fio hypotéka se na stupních vítězů hodnocení Banky roku ocitla poprvé a bronzovou příčku získala za své bezpoplatkové parametry i za nově zavedené garantované sazby hypoték.
„Neustále se snažíme naše produkty vylepšovat, aby byly pro klienty atraktivní a obstály v silné konkurenci, která v českém bankovním prostředí panuje. O to více nás těší, že kvality Fio osobního účtu i naší hypotéky ocenila odborná porota Banky roku. Kromě produktů se dynamicky rozvíjí i naše klientská základna, která aktuálně čítá více než 430 tisíc klientů, což je navýšení o 100 tisíc od začátku letošního roku,“ komentuje ocenění Fio banky její mluvčí Ján Franek.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: Tiskové zprávy