Změny v představenstvu HVB Bank Czech Republic

05.04.2005 | , HVB Bank
Tiskové zprávy


Vzhledem k personálním změnám v regionu Střední a východní Evropa spadajícímu pod Bank Austria Creditanstalt (BA-CA), která je mateřskou společností HVB Bank Czech Republic...

proběhnou také v představenstvu HVB Bank Czech Republic do léta 2005 následující změny. Změny ještě podléhají schválení místních orgánů.

  • Novým členem představenstva HVB Bank Czech Republic se stane Christian Suppanz, (54), v současnosti generální ředitel HVB Bank Slovakia. Ch. Suppanz, který disponuje velmi rozsáhlými zkušenostmi z bankovnictví, převezme v představenstvu funkce finančního ředitele a provozního ředitele a v těchto pozicích tak nahradí Christiana Brucknera (34). Ch. Bruckner odchází z představenstva HVB Bank Czech Republic, aby nastoupil na novou pozici ve skupině BA-CA.
  • Do představenstva HVB Bank Czech Republic také nově nastoupí Alfred Fuesselberger, (41), nynější člen představenstva HVB Central Profit Banka, kde je odpovědný za retailové bankovnictví. V představenstvu nahradí Petra Brávka (43), jenž v HVB Bank Czech Republic v současnosti řídí divizi privátní klientely. P. Brávek odchází z představenstva i z banky. A. Fuesselberger pracoval již v minulosti pro Creditanstalt v ČR: působil v Praze od r. 1993 do r. 1997. Jeho velmi bohaté zkušenosti mají napomoci dalšímu rozšiřování aktivit banky v České republice.

HVB Bank Czech Republic, dceřiná společnost Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) a člen skupiny HVB Group, je jednou z předních univerzálních bank v ČR.

Autor článku

 

Články ze sekce: Tiskové zprávy