Počet členů klubu Čtyřlístek Poštovní spořitelny přesáhl 100 000 – Jihomoravané jsou třetí

28.06.2005 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Počet členů klubu Čtyřlístek Poštovní spořitelny překročil ke konci května poprvé hranici 100 000. Klub Čtyřlístek umožňuje mladým klientům Poštovní spořitelny získat slevy či vstupy zdarma do hradů, zámků, zoologických zahrad a dalších kulturních institucí – v Jihomoravském kraji je to například vstup zdarma do Jihomoravského muzea ve Znojmě. Členy klubu Čtyřlístek se automaticky  stávají neplnoletí majitelé účtů Programu Mini a Dětské vkladní knížky.

Jihomoravané jsou třetí v počtu členů klubu Čtyřlístek ze všech krajů ČR – je jich tu 13600. Přesto, že členství v klubu po dosažení hranice 18 let zaniká, daří se Poštovní spořitelně udržovat u počtu členů růstovou tendenci. „Počet členů klubu Čtyřlístek v letošním roce poprvé přesáhl 100 000,“ uvedl Miroslav Seidl, Poštovní spořitelny. „Na růstu členů se bezpochyby projevilo uvedení nového produktu – programu Mini – v polovině loňského roku,“ dodal Miroslav Seidl. V polovině loňského roku činil počet členů více než 91 tisíc. Jedná se tedy o meziroční nárůst o bezmála 10 %.

Členství v klubu Čtyřlístek je zdarma a umožňuje nezletilým klientům, kteří mají některý z produktů pro děti a mládež Poštovní spořitelny, získat slevy či vstupy zdarma do mnoha kulturních institucí. „V tomto rozsahu nenabízí podobný klub žádná další banka na českém trhu. Členové klubu Čtyřlístek totiž získávají zdarma slevu na vstupném do téměř 40 hradů a zámků po celé ČR, do bezmála 70 muzeí, na rozhledny, do hvězdáren, zoologických zahrad, skanzenů, akvárií, památníků, galerií, knihoven a divadel po celé ČR,“ řekl Miroslav Seidl.

V Jihomoravském kraji je možné například navštívit sbírky Muzea města Brna za poloviční vstupné. Vstup volný pro členy klubu Čtyřlístek je dále do Jihomoravského muzea ve Znojmě. 50% sleva na vstupném je také v Masarykově Muzeu v Hodoníně.

Proto, aby členové věděli, kde mohou uplatnit slevy či dokonce získat vstup zdarma, rozesílá Poštovní spořitelna pravidelně dvakrát ročně aktualizovanou Mapu klubu Čtyřlístek. Na ní najdou členové graficky i textově uvedeny všechny památky, kulturní a další instituce, do nichž mají vstup zdarma. Nejnovější verzi začala Poštovní spořitelna právě v těchto dnech rozesílat svým klientům.

Poštovní spořitelna nabízí dětem a mládeži tři produkty – účet Mini pro děti ve věku 12 – 15 let, účet Junior pro  mladé ve věku od 15 do 26 let a Dětskou vkladní knížku, kterou mohou využívat děti a mládež do 18 let. 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy