Nakupovat na Multiservis úvěr mohou i podnikatelé

29.06.2005 | , GE Money Multiservis
Tiskové zprávy


Produkt společnosti GE Money Multiservis – Multiservis úvěr - je v České republice dostupný také podnikatelský subjektům. To, že jej podnikatelé hojně využívají dokazují květnové výsledky.

Za prvních pět měsíců tohoto roku využili podnikatelé Multiservis úvěr k nákupům, jejichž celkový objem dosáhl 223,8 mil. Kč. Dostupnost úvěru pro podnikatele je velmi snadná. Při žádosti o Multiservis úvěr jim postačí občanský průkaz, druhý doklad totožnosti a doklad pro ověření adresy.

V loňském roce podnikatelé pomocí Multiservis úvěru profinancovali více než 491 mil. Kč, což bylo o téměř 72 % více než v roce 2003. Od počátku letošního roku do konce května uzavřeli podnikatelé se společností GE Money Multiservis 9239 úvěrových smluv v celkovém objemu 2,2 mld. Kč. Podnikatelé využívají Multiservis úvěr především k nákupům hnědé techniky, mobilních telefonů a černé techniky (např. televizorů a DVD).

O tom, že produkty GE Money Multiservis využívají v hojné míře i podnikatelé, svědčí například dlouhodobá spolupráce s velkoobchodním řetězcem Makro Cash & Carry, který se orientuje převážně na prodej potravinářského a nepotravinářského sortimentu podnikatelským subjektům. Možnost využít Multiservis úvěr nebo platbu pomocí O.K. karty či MoneyCard nabízí podnikatelům Makro Cash & Carry ve všech svých 11 velkoobchodních centrech v České republice.

 „Podnikatelům stačí při žádosti o Multiservis úvěr kromě splnění základních podmínek předložit občanský průkaz, druhý doklad totožnosti a doklad pro ověření adresy. Jednoduchost a snadná dostupnost produktů společnosti GE Money Multiservis je důkazem, že se neorientujeme pouze na privátní klientelu, ale máme zájem podporovat také malé a střední podnikání v České republice,“ řekl Jiří Pathy, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Multiservis.

Podnikatelé žádající o produkty společnosti GE Money Multiservis nepotřebují ručitele ani jiné, mnohdy složitě doložitelné doklady, a celý proces je velice jednoduchý. Nakupovat s Multiservis úvěrem může každý podnikatel, kterému je více než 18 let a předloží potřebné doklady: platný občanský průkaz, druhý průkaz totožnosti (např. řidičský průkaz, rodný list nebo cestovní pas) a doklad pro ověření adresy (např. výpis z účtu, platební kartu, inkaso nebo živnostenský list spolu s daňovým přiznáním).

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy