Makro platební karta kb = 2 v 1

01.07.2005 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


KB od dnešního dne nabízí exkluzivní typ platební karty pro snadný přístup a platby v síti velkoobchodů Makro Cash & Carry - Makro platební kartu. Ta v sobě spojuje kartu pro vstup do prodejen obchodního řetězce Makro a zároveň výhody klasické platební karty.

Makro karta přináší další zjednodušení nákupů v Makru a s tímto záměrem jsme ji také vytvářeli. V době, kdy je na trhu množství věrnostních, vstupních a slevových kartiček, se KB snaží jít cestou maximální koncentrace funkcí uložených na jedné kartě. Makro karta je zároveň vstupní i platební kartou,“ uvedl Antonín Kopřiva, vedoucí Podnikatelé z Marketingu KB.

Makro karta je debetní platební karta určená pro bezhotovostní platby v síti obchodů Makro po celé ČR. Díky čárovému kódu umístěnému na zadní straně karty zároveň umožňuje  vstup do těchto obchodů.

Makro kartu si klient může zřídit nejen ke standardnímu běžnému účtu či balíčku KB, ale i ke speciálnímu Makro účtu. Tento účet slouží k přehlednému sledování nákupů odděleně od ostatních účtů. Zároveň také k nastavení limitní částky pro platby Makro kartou v závislosti na výši zůstatku na tomto účtu.

K účtu s Makro kartou lze také poskytnout úvěrový limit, tzv. povolený debet, až do výše 100 tisíc korun.

Cena Makro karty je 490 korun ročně, majitelům vybraných balíčků KB jsou poskytovány slevy ve výši 25 –75 procent.

Makro karta je embosovaná karta s mezinárodní platností vybavená čipem.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy