AEGON Pojišťovna výrazně podpoří

07.07.2005 | , AEGON
Tiskové zprávy


AEGON Pojišťovna, a.s. chce v nejbližší budoucnosti výrazně podporovat zejména výhradní regionální partnery a strategické partnery pro celou ČR. Do konce roku 2005 by se tak mohlo jednat o deset až dvanáct společností.

Mezi výhradní regionální partnery AEGON Pojišťovny zatím patří IBS - Invest Brooker Service s.r.o., GLOBAL ONE společnost finančních poradců s.r.o., Eurocapital Czechia a.s. a Re GROUP, a.s. O prvních dvou strategických partnerech se rozhodne již v brzké době.

Podpora z naší strany bude spočívat především ve společném marketingu, školení a každodenních konzultacích,“ řekl dnes Pavel Doubek, ředitel úseku externí distribuce AEGON Pojišťovny. „Vybraní obchodní partneři se budou moci také spolupodílet na přípravě našich dalších projektů. Chceme s nimi budovat rovnocenné vztahy, a to i nad rámec obchodních vazeb,“ dodal Doubek.

AEGON Pojišťovna rozlišuje v rámci externí distribuce tři kategorie obchodních partnerů. První jsou výhradní regionální partneři, spolupracující s pojišťovnou v daném regionu. Druhou jsou strategičtí partneři, kteří mají celorepublikovou nebo nadnárodní působnost. Právě těchto dvou kategorií se zmíněná podpora týká. U třetí kategorie - strategických partnerů v oblasti korporátní klientely - bude podpora zaměřena především na aktivní spolupráci ze strany key account managera AEGON Pojišťovny.

Všichni současní i budoucí obchodní partneři AEGON Pojišťovny jsou hodnoceni podle určitých kritérií, mezi která patří například kvalita práce a profesionalita vystupování jejich zaměstnanců, dlouholetá zkušenost s prodejem životního pojištění nebo dosahované prodejní výsledky.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy