Nové služby umožňují doplnění Expres půjčky a volbu data splátky

27.07.2005 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


GE Money Bank od 20. července rozšířila služby spojené s Expres půjčkou. Klientům, kteří již Expres splácí, se nově nabízí možnost doplnit svůj úvěr do původní výše – mohou si půjčit částku, kterou již splatili a platit stále jednu splátku, na kterou byli zvyklí. Další inovací je možnost zvolit si u nových Expres půjček datum pravidelných splátek.

DOPLNĚNÍ ÚVĚRU
Hlavní novinkou, kterou GE Money Bank u Expres půjčky představila, je možnost doplnění spláceného úvěru do výše původního úvěrového rámce. Ta se otevírá klientům, kteří splatili alespoň polovinu jistiny svého úvěru (min. 15 000 Kč) a chtějí získat další prostředky bez nutnosti pořídit si další úvěr. Například klient s úvěrem ve výši 50 tisíc Kč, který již 30 tisíc Kč splatil, si může opět 30 tisíc Kč půjčit (doplnit svou stávající půjčku do původní výše 50 000 Kč) a platit stále jednu měsíční splátku.

Pro klienty má doplnění Expres půjčky několik výhod – získají peníze na cokoli potřebují, snadno a bez zbytečných formalit (postačí občanský průkaz a druhý doklad totožnosti). Schválení smlouvy probíhá na počkání a peníze má klient k dispozici do 5 minut od podpisu smlouvy. Měsíční splátka navíc zůstává v přibližně stejné výši (pokud nedošlo ke změně, např. pokud by si klient přál svou půjčku nově pojistit nebo zvolil jiný typ pojištění), na jakou jsou zvyklí při splácení původního úvěru,“ řekla manažerka úvěrových produktů GE Money Bank Monika Königová.

Klienti mohou velmi snadno zjistit, zda a o kolik si mohou svou Expres půjčku doplnit. Tuto informaci mohou zjistit ve výpisech z běžného účtu a prostřednictvím všech kanálů přímého bankovnictví, ale i přímo na pobočce banky „Informace o možnosti doplnění Expres půjčky se stala součástí služby Infolimit. Již dříve si díky ní mohli klienti ihned zjistit, kolik peněz je jim banka připravena okamžitě půjčit prostřednictvím Expres půjčky, kontokorentu Flexikredit či kreditní karty MoneyCard. Nyní je k ní přidáno i doplnění Expres půjčky,“ dodala Monika Königová. Služba Infolimit je na českém trhu zcela unikátní. Za její zavedení na všech 365 bankomatech získala banka 3. místo v kategorii elektronického bankovnictví soutěže Zlatá koruna.

VOLBA DATA SPLÁTKY
Další inovací, kterou mají všichni klienti při uzavírání Expres půjčky, je možnost volby data pravidelné splátky úvěru. Klienti si díky tomu mohou nastavit takový termín, který např. navazuje na pravidelný příjem na účet. Expres půjčka se tak stala ještě flexibilnější než dosud. „Možnost zvolit si datum splátky nabízíme nejen u nově uzavíraných smluv, ale také v případě doplnění úvěru stávajícího,“ připomněla Monika Königová.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy