CCB Finance v prvním pololetí financovala automobily za více než 1,5 miliardy

28.07.2005 | , CCB Finance
Tiskové zprávy


Objem finančních prostředků, které společnost CCB Finance poskytla svým klientům na nákup automobilů, dosáhl za první pololetí roku 2005 1,57 miliardy korun. Ve srovnatelném období loňského roku dosáhla společnost objemu 1,3 miliardy, což představuje nárůst o téměř 21%.

Tyto výsledky se opírají o kvalitní služby, které poskytujeme v oblasti financování ojetých vozů a od nového roku též razantnímu vstupu na trh financování nových vozů. V nových vozech se objem poskytnutých financí v prvním pololetí 2005 zvýšil více než desetinásobně ve srovnání se stejným obdobím roku 2004,“ zhodnotil růst společnosti CCB Finance její generální ředitel Michal Němec.

Připomněl také, že Grupo Santander, mateřská společnost CCB Finance, byla na začátku července oceněna prestižním magazínem Euromoney jako nejlepší světová banka - World´s Best Bank pro rok 2005. Magazín Euromoney vyzdvihl především dynamický růst Grupo Santander v uplynulých letech, úspěch jejího obchodního modelu i způsob, jakým ho uplatňuje na nových trzích.

Grupo Santander je inovativní banka, která v uplynulých letech významně přispěla k transformaci světového spotřebitelského bankovnictví,“ říká M. Němec. „Tuto strategii skupina uplatňuje a zhodnocuje i v České republice - CCB Finance jako její dceřiná firma například získala v anketě Zlatá koruna druhé místo v kategorii leasing za úvěrový produkt Auto CCB.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy