BGS LEVI Group připravuje pro rok 2006 nové technologické centrum

06.01.2006 | , BGS LEVI
Tiskové zprávy


Společnost LEVI International a.s., člen holdingu BGS LEVI Group, podepsala se společností CTP Invest s.r.o., předním holandským developerem, smlouvu o výstavbě nového centra společnosti pro skladování, vývoj, výrobu a servis produktů.

Společnost LEVI International a. s. podepsala s CTP Invest s. r. o. smlouvu o výstavbě nového centra společnosti pro vývoj, výrobu, skladování a servis produktů. CTP Invest s. r. o. je předním holandským developerem, zabývajícím se výstavbou a financováním průmyslových a skladovacích areálů v České republice. Budova bude situována do atraktivního prostředí nově vznikající průmyslové zóny Černovická terasa v Brně.
V bezprostřední blízkosti se nalézá dálnice D1 Praha – Brno – Olomouc (E50) a D2 Brno – Bratislava (E65), železnice a mezinárodního letiště Brno – Tuřany. V novém technologickém centru společnosti LEVI International a. s. bude zaměstnáno více než 300 specialistů, kteří zde budou mimo jiné vyvíjet a vyrábět počítače značek BRAVE a LYNX.

„Mezi aspekty, které ovlivnily naše rozhodnutí o výstavbě, patří zejména výrazné nárůsty prodejů v posledních letech a vznik holdingu BGS LEVI Group. Samozřejmě s tím úzce spjaté rozšíření našeho sortimentu či následně koupě nejúspěšnější české značky počítačů – BRAVE a v budoucnu plánovaná expanze“, uvedl Ludvík Šebík, výkonný ředitel LEVI International.

Igor Šrom, ředitel logistiky LEVI International k tomu dodává: „Náročnost řízení materiálových, informačních a transportních procesů každým rokem stoupá. Je to způsobeno rychlým růstem počtu zákazníků, které naše společnost v uplynulých letech získala a nárůstem množství expedovaného zboží. Chceme být v tomto aspektu i nadále leadery mezi českými distributory. Nové centrum s halou přes 10 000 m2 a téměř 3 000 m2 kanceláří je důležitým krokem pro zajištění dostatečných kapacit pro vývoj, výrobu, servis, skladování a distribuci. Mimo jiné nás čeká zavedení nových moderních technologií, které umožní lépe a rychleji reagovat na požadavky našich zákazníků.“
“Černovická terasa a Brno jsou svou polohou ideální volbou pro naši společnost. Spolehlivý
a zkušený partner, společnost CTP Invest s. r. o. je pak beze sporu garantem hladkého průběhu celého procesu změny sídla naší společnosti“,
dodal Ludvík Šebík.

Změna sídla společnosti je naplánována na září roku 2006.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy