Klienti ČSOB a Poštovní spořitelny si prosinci prostřednictvím elektronického bankovnictví dobili mobilní telefony v objemu 13,7 mil. korun

06.01.2006 | , ČSOB
Tiskové zprávy


Klienti ČSOB a Poštovní spořitelny v prosinci 2005 prostřednictvím elektronického bankovnictví uskutečnili více než 43 tisíc dobití předplacených karet mobilních operátorů v objemu 13,7 milionů korun.

Průměrná částka dobití mobilního telefonu činila 317 korun. V téměř 4.700 případech, tedy ve více než 10% ze všech transakcí, se jednalo o dárkové dobíjení, kdy klienti během vánočního období využili možnost nechat dobít předplacenou kartu komukoli jinému v určitém termínu, přičemž zadali text přání, který obdarovaný obdrží formou SMS zprávy po dobití kreditu. Další prosincovou novinku - pravidelné dobíjení předplacených karet mobilních operátorů prostřednictvím elektronického bankovnictví - využilo již 100 klientů ČSOB a Poštovní spořitelny


Jak jsme očekávali naši klienti u příležitosti Vánoc ve velkém množství využili možnost dárkového dobití kreditu. Věříme, že také možnost zadání pravidelného dobíjení si brzy získá řadu příznivců, protože přibližuje uživatelům předplacených sad komfort, na nějž jsou zvyklí ti, kdo používají mobilní telefon s paušálem,“ uvedl Martin Štýber, gestor dobíjecích služeb a mobilního bankovnictví ČSOB a Poštovní spořitelny.


Uživatelé služeb ČSOB Internetbanking 24, ČSOB Businessbanking 24, Max Internetbanking PS a ČSOB Linka 24 mohou nechat dobít předplacenou kartu komukoli jinému v určitý den a hodinu, např. v den jeho narozenin či u jakékoliv jiné příležitosti. Zároveň přitom mohou zadat text SMS zprávy, kterou obdarovaný obdrží po dobití kreditu. Za tuto SMS zprávu je účtován stejný poplatek jako za SMS zprávy v rámci služby ČSOB Info 24 nebo Max Info PS.


Uživatelé služeb ČSOB Internetbanking 24, ČSOB Businessbanking, Max Internetbanking PS a ČSOB Linka 24 mohou zadat pravidelné dobíjení předplacených karet s frekvencí týden nebo měsíc. Klienti mohou zadávat libovolný počet pravidelných dobití sobě i komukoli jinému. Za tuto službu se neúčtuje žádný poplatek. Pokud klient pravidelně dobíjí ze svého účtu i kartu někoho jiného, může se opět nechat od operátora informovat o tom, zda bylo dobití kreditu provedeno.


Předplacené karty lze dobíjet v následujících částkách:
• SIM karty Go (Eurotel) v částkách 200 až 9 999 Kč
• SIM karty Oskarta (Oskar/Vodafone) v částkách 400 až 9 999 Kč
• SIM karty Twist (T-Mobile) v částkách 200 až 9 999 Kč

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy