GE Money Bank od 20. února nabízí Půjčky v akci s nízkou měsíční splátkou

21.02.2006 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Od 20. února přichází GE Money Bank se speciální nabídkou Expres půjček. V rámci nabídky „Půjčky v akci“ mohou klienti získat půjčky ve výši 50, 70 nebo 90 tisíc Kč s nízkou garantovanou splátkou. Půjčku přitom klienti mohou získat snadno a rychle již během několika minut. Nabídka GE Money Bank platí až do konce května tohoto roku.

„Nabídky Půjček v akci proběhly již v loňském roce a klienti na ně reagovali velmi pozitivně. Právě tato nabídka se projevila v rekordních výsledcích Expres půjček v roce 2005. Proto jsme se rozhodli nabídku zopakovat a podpořit ji ještě motivem rychlosti, jako hlavního atributu, který Expres půjčku od GE Money Bank odlišuje oproti ostatní konkurenci,“ řekla Veronika Karlišová, manažerka spotřebitelských úvěrů GE Money Bank.

Nabídka „Půjčky v akci“
• Expres půjčka ve výši 50 000 Kč se splatností 72 měsíců a garantovanou měsíční splátkou 999 Kč
• Expres půjčka ve výši 70 000 Kč se splatností 72 měsíců a garantovanou měsíční splátkou 1399 Kč
• Expres půjčka ve výši 90 000 Kč se splatností 72 měsíců a garantovanou měsíční splátkou 1799 Kč

„Kromě nízkých měsíčních splátek je důležitým parametrem především snadnost a rychlost, s níž lze Expres půjčku získat,“ dodala Veronika Karlišová. O půjčku lze požádat nejen na více než dvou stovkách poboček, ale i telefonicky na čísle 844 844 844, na internetové stránce www.exprespujcka.cz a také prostřednictvím unikátní služby Infolimit na téměř čtyřech stovkách bankomatů GE Money Bank.

Expres půjčka je neúčelový úvěr, takže je jen na klientovi, na co peníze použije. U Expres půjčky nevyžaduje GE Money Bank žádné ručení a klient si může sám stanovit výši splátek dle svých momentálních preferencí. O poskytnutí úvěru rozhodne banka na počkání – průměrně do 2 minut, do dalších 5 minut již má klient peníze na účtu.

V roce 2005 potvrdila Expres půjčka pozici jednoho z nejpopulárnějších spotřebitelských úvěrů na trhu. GE Money Bank poskytla v loňském roce 192 tisíc Expres půjček v celkové hodnotě 10,9 miliardy korun (téměř čtvrtinový meziroční růst). Na vysokém zájmu o Expres půjčky se podílela především nabídka Půjčka v akci – v měsících, kdy probíhala, byl zájem o Expres půjčky asi o 30 % vyšší, než je celoroční průměr.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy