Společnost CENTRAL GROUP slaví 12 let na trhu

21.02.2006 | , CENTRAL GROUP
Tiskové zprávy


Již 12 let působí společnost CENTRAL GROUP na trhu nového bydlení. Za dobu své působnosti si již 4600 klientů vybralo některý z jejích bytů, domů nebo parcel za svůj nový domov. Firma v současné době zaujímá 1. místo na českém trhu nového bydlení.

Společnost CENTRAL GROUP byla založena v roce 1994, je ryze českou společností a to umožňuje její velkou operativnost a dokonalou znalost místního trhu. Prodeje společnosti v roce 2005 přesáhly 3,5 miliardy korun. Za dobu svého působení firma úspěšně dokončila přes 50 developerských projektů. „Veškeré vydělané finanční prostředky firma investuje do poslední koruny zpět do rozvoje firmy,“ říká Miluše Netolická, obchodní ředitelka společnosti CENTRAL GROUP.


V současné době nabízí společnost byty již v 11 lokalitách, rodinné domy v 15 lokalitách a parcely je možné si vybrat ve 3 lokalitách v Praze a okolí.


Společnost CENTRAL GROUP opakovaně úspěšně prošla certifikací kvality podle evropských norem jakosti ISO 9001 u jedné z nejprestižnějších světových zkušeben – německé RW TÜV. Typový dům z nabídky společnosti získal prestižní ocenění DŮM ROKU.


Společnost CENTRAL GROUP zaznamenala velký zájem o možnost nezávazné prohlídky dokončených bytů a rodinných domů ve svých lokalitách. Zájemci mají možnost navštívit ukázkový byt v Praze 10 – Zahradním Městě, který slouží také jako jedno z obchodních míst společnosti. V rámci otevírací doby od pondělí do neděle, od 13 do 18 hod., si zájemci mohou také prohlédnout ostatní nabízené byty v této lokalitě. V Průhonicích  u Prahy je možné navštívit ukázkový rodinný dům PROGRES 8 a v Líbeznicích u Prahy je to typový dům KLASIK 4. Otevírací doba je vždy od pátku do neděle, od 13 do 18 hodin  a zájemci opět mohou využít prohlídky i dalších nově dokončených rodinných domů v této i v ostatních lokalitách.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy