Společnost DHL získává vedoucí postavení na trhu expresních služeb

22.02.2006 | , DHL
Tiskové zprávy


DHL Doručení do 12:00 je první expresní službou, která doručuje z Evropy do vybraných zemí Asie před polednem

Společnost DHL pokrývá službou Doručení do 12:00  již 72 % obchodních adres po celé Evropě


Doručování zásilek službou Doručení do 12:00 je nyní zajišťováno na celém území Německa

Společnost DHL, která je součástí největší logistické skupiny na světě DPWN, začala nabízet do velkých měst a obchodních center v deseti zemích dálného východu novou expresní službu, kdy zásilka dorazí na místo určení před polednem druhý následující pracovní den po dni odeslání. Služba Doručení do 12:00 se týká zásilek, které nepodléhají celnímu řízení v zemi příjemce, a je možné ji využít také v opačném směru -  ze zemí dálného východu do Evropy.  Společnost DHL je prvním expresním přepravcem, který tuto službu nabízí v takovém rozsahu.

“Naši zákazníci stále více požadují pro své urgentní zásilky do Asie časově garantované dopolední doručování.  Služba Doručení do 12:00 představuje jedinečné spojení mezi více než stovkou měst ve 22 evropských zemích a hospodářskými centry  v Asii,“ řekl Bill Blomquist, ředitel pro  Marketing & Sales, DHL Express Europe.

Od 1. března 2006 rozšíří společnost DHL počet destinací, do a z kterých bude poskytovat časově vymezené služby TimeDefinite v Asii.  Služba Doručení do 9:00, jež zaručuje doručení do 9:00 hodin ráno druhý pracovní den po dni odeslání, bude poskytována do pěti velkých asijských měst; do Hongkongu, Manily, Singapuru, Bangkoku a do hlavního města Tchajwanu, Tajpeje.

Společnost DHL však časové vymezené služby TimeDefinite  značně vylepšila také na území Evropy. U služeb Doručení do 9:00  a Doručení do 12:00  poskytuje záruku vrácení peněz a garantuje dodání  zásilek „ze stolu na stůl“ do 9:00 hodin ráno, respektive před polednem. Tyto služby nyní pokrývají 72 % podnikových adres po celé Evropě. Na území Německa dosáhla společnost DHL téměř úplného pokrytí území v doručování zásilek do 12:00 hodin, a to jak u vnitrostátních, tak u mezinárodních zásilek.

“Nejaktuálnější vylepšení časově vymezených služeb TimeDefinite opět zvyšuje úroveň našich zákaznických služeb a staví nás před konkurenci. Služby Doručení do 9:00 a Doručení do 12:00  jsou nyní k dispozici na více než 110 000 místech po celé  Evropě a z Evropy jsou poskytovány do 55 zemí po celém světě,“ řekl Bill Blomquist

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy