Telecom a Eurotel nabídnou dobíjení kreditu z pevné linky

03.04.2006 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 3. dubna (ČTK) - Mobilní operátor Eurotel nabídne spolu s mateřským Českým Telecomem možnost dobíjení kreditu předplacené karty Go v mobilním telefonu prostřednictvím pevné linky. Firmy to uvedly v tiskové zprávě. Konkurence tuto službu nenabízí.

Kredit je ode dneška možné zvyšovat pomocí samoobslužné telefonní linky na čísle 800 123 456. Zákazník nepotřebuje finanční hotovost, za zvýšení kreditu platí v měsíčním vyúčtování. Aktivace služby a její provoz jsou zdarma.

"Nová služba představuje další ze synergických efektů spolupráce Telecomu a Eurotelu. Kromě pohodlí přináší uživatelům předplacených Go karet také výhodu odložené platby za mobilní telefon. Své výdaje za volání mohou takto navíc přehledněji sledovat prostřednictvím jediného telefonního účtu," uvedl výkonný ředitel pro služby obsahu Michal Žilka.

Pro využití služby zákazník potřebuje znát referenční číslo stanice, ze které volá. To nalezne na vyúčtování za telekomunikační služby. Následné využívání služby dobíjení Go kreditu je chráněno PIN kódem, který si zvolí také během aktivace. Měsíčně lze dobít jednomu či více telefonním číslům kredit v hodnotě až 1500 Kč. Minimální částka je 200 Kč. V dubnu a květnu bude bude každá dobitá částka jako bonus navýšena o desetinu.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK