ZLATÁ KORUNA již zná vítěze v kategorii Nejoblíbenější finanční produkt 2006

05.05.2006 | , Zlatá koruna
Tiskové zprávy


Zlatá koruna má již letošní vítěze 15. kategorie „Nejoblíbenější finanční produkt roku 2006“

Praha, 4. května 2006 - Zlatá koruna má již letošní vítěze 15. kategorie „Nejoblíbenější finanční produkt roku 2006“, o němž rozhodly výsledky veřejného hlasování na  finančním portálu www.zlatakoruna.info. Ocenění Zlatá koruna získává produkt DYNAMIK České pojišťovny a.s. Stříbrnou korunu si odnáší produkt Penzijní připojištění se státním příspěvkem, Winterthur Penzijní fond a.s. a Bronzovou korunu produkt Aviva Talisman, Aviva životní pojišťovna, a.s.

Zajímavé bude jistě srovnání, jak rozhodla stočlenná Finanční akademie složená z finančních odborníků a zástupců odborných ekonomických médií. Které produkty vyhodnotila jako nejlepší finanční produkty roku 2006 ve čtrnácti kategoriích soutěže Zlatá koruna 2006. To se dozvíme na slavnostním vyhlášení 11. května 2006.
O prestižní ocenění Zlaté koruny se letos ucházelo 142 finančních produktů, které přihlásilo téměř 50 společností.

 „O vítězi patnácté kategorie "Nejoblíbenější finanční produkt roku 2006" rozhodla nejširší veřejnost. Hlasující si mohli zvolit z přihlášených finančních produktů pouze jeden, který buď znají nebo si získal jejich sympatie anebo produkt, který je zaujal a který by si rádi pořídili,“ uvádí ředitel soutěže Zlatá koruna Pavel Doležal a dodává: „Hlasující, kteří zároveň odpověděli i na soutěžní otázku a nejblíže a nejpřesněji tipovali, kolik klientů bude mít vítězný Nejoblíbenější finanční produkt k 30. dubnu 2006, postoupili do soutěže o velmi atraktivní ceny, které věnovali partneři soutěže.“
Hlasování veřejnosti bylo ukončeno ve středu 3. května 2006 ve 24.00 hodin.
Výsledky soutěže Zlatá koruna budou slavnostně vyhlášeny 11. května 2006. O den později budou vítězné produkty i jména výherců zveřejněny na www.zlatakoruna.info. Výherce cen z hlasování veřejnosti bude sekretariát soutěže Zlatá koruna kontaktovat na uvedených adresách.

Pavel Doležal, ředitel soutěže Zlatá koruna

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy