OCENĚNÍ ZLATÁ KORUNA ZÍSKAL LEASING S PODPOROU EVROPSKÉ INVESTIČNÍ BANKY OD CAC LEASING

12.05.2006 | , CAC Leasing
Tiskové zprávy


CAC LEASING usnadňuje podnikatelům přístup ke zvýhodněnému financování ze zdrojů Evropské investiční banky

Praha, 12. května 2006. Na slavnostním vyhlášení soutěže Zlatá koruna, které je každoročně udělováno nejlepším finančním produktům roku, přebrali ocenění také zástupci leasingové společnosti CAC LEASING. Zlatou korunu získal v kategorii leasing pro podnikatele produkt Leasing s podporou Evropské investiční banky (EIB), který svým klientům poskytuje CAC LEASING. O prestižním ocenění Zlatá koruna rozhoduje Finanční akademie složená ze stovky finančních odborníků a zástupců odborných ekonomických periodik.

Leasing s podporou Evropské investiční banky nabízí CAC LEASING ve spolupráci se sesterskou HVB Bank. Financování projektů ze zdrojů EIB umožňuje malým a středním firmám přístup ke snížené úrokové sazbě a velkým benefitem je rovněž odpuštění administrativních poplatků spojených s uzavřením smlouvy. „Dle našich dosavadních zkušeností klienti volí tento produkt nejen pro přímé výhody v podobě výhodnějších kalkulací, ale také proto, že CAC LEASING zajišťuje veškeré kroky nutné ke schválení projektu a získání podpory ze strany EIB,“ vysvětluje výhody Leasingu s podporou EIB Christoph Greussing, předseda představenstva a generální ředitel CAC LEASING.

Zisk Zlaté koruny je podle Christopha Greussinga dalším potvrzením, že tento produkt je vítězem nejen u klientů, ale i u odborné veřejnosti. Dosavadní financované projekty byly realizovány v rozličných oblastech, významně je zastoupeno např. vodárenství a plynárenství, zpracování kovových odpadů či výroba etiket.

Rok 2006 je posledním, kdy mají možnost zájemci z řad malých a středních firem financování z prostředků EIB využít.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy