GE Money Bank zprovoznila 450. bankomat

08.11.2006 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Na pobočce, která se nachází v budově centrály GE Money bude dnes instalován 450. bankomat GE Money Bank.

Zvyšování dostupnosti služeb patří k prioritám banky a rozšiřování bankomatové sítě je jednou z cest, jak být klientům blíže. GE Money Bank má v současnosti čtvrtou největší síť bankomatů v ČR a do konce roku chce zprovoznit ještě dalších 40 bankomatů.

„Snahou GE Money Bank je poskytnout našim zákazníkům dostatek lokalit, kde si mohou vybrat své peníze bez dlouhého čekání a zároveň výhodněji, než kdyby museli použít bankomat konkurenční banky,“ řekl Jan Rollo, ředitel retailového bankovnictví GE Money Bank. „V rozšiřování bankomatové sítě chceme pokračovat i nadále tak, aby naši klienti mohli využívat 600 bankomatů na přelomu roku 2007/2008,,“ dodal Jan Rollo.

Bankomatová síť GE Money Bank se dynamicky rozvíjí od roku 2001, kdy se síť bankomatů z původního počtu 60 bankomatů v roce 2000 rozrostla na 210 bankomatů o rok později . Do konce tohoto roku bude mít GE Money Bank 490 bankomatů a pro rok 2007 je plánován nárůst o dalších 100 bankomatů.

Rok 2000 2001 2006 2007*
Počet bankomatů 60

210

490

590

* plánováno

 

GE Money Bank také neustále rozšiřuje nabídku služeb, které lze v rámci bankomatů využívat.  V průběhu letošního roku umožnila držitelům kreditních karet MoneyCard, aby si na bankomatech GE Money Bank navýšili svůj stávající úvěrový rámec. Také pro příští rok má banka připraveno několik zajímavých novinek. Kompletní bankovní síť GE Money Bank je navíc již dnes připravena  pro přijímání karet čipové technologie a jako první banka v České republice začala akceptovat čipové karty obou karetních asociací – tedy jak MasterCard, tak VISA.


Aktuálně nabízejí bankomaty GE Money Bank kromě výběru hotovosti tyto služby:

  •  Infolimit - unikátní služba pro klienty GE Money Bank, v rámci které si mohou nově navýšit svůj stávající úvěrový rámec MoneyCard. Díky službě Infolimit si mohou klienti dále prostřednictvím bankomatu zjistit, kolik peněz jim GE Money Bank může nabídnout prostřednictvím kontokorentu Flexikredit, Expres půjčky a kreditní karty MoneyCard.
  •  Žádost o úvěrový produkt - zájemce zadá prostřednictvím bankomatu své telefonní číslo a nejpozději následující pracovní den se mu ozve bankéř, který s ním dojedná veškeré podrobnosti. Pak už stačí jen přijít a podepsat smlouvu. Možnost požádat o úvěr prostřednictvím bankomatu GE Money Bank je otevřena i klientům ostatních bank. Pokud zadají své telefonní číslo, kontaktuje je bankéř GE Money Bank a provede tzv. scoring.
  •  Informace o datu expirace platební karty (lze i zdarma vytisknout)
  •  Informace o aktuálním zůstatku na účtu (lze i zdarma vytisknout)
  •  Informace o aktuální nabídce produktů a služeb

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy