Hypotéky České spořitelny s 50% vánoční slevou za sjednání

28.11.2006 | , Česká spořitelna
Tiskové zprávy


Od 27. listopadu až do 31. prosince 2006 mohou zájemci o hypotéku České spořitelny získat v rámci mimořádné vánoční akce 50% slevu na poplatku za komplexní posouzení a vyhodnocení žádosti o hypotéku.

Klienti tak mohou ušetřit až 12 500 Kč (poplatek činí standardně 0,9 % z částky, min. 9 500 Kč, max. 25 000 Kč). Nabídka platí pro všechny hypotéky pro fyzické osoby.

Vánoční akce České spořitelny nabízí poslední možnost v tomto roce pořídit hypotéku za velmi výhodných podmínek. Klienti si mohou sjednat hypotéku již na prvním jednání, s nadále příznivými úrokovými sazbami a navíc s úsporou ve výši 50 % z poplatku za sjednání hypotéky.

Česká spořitelna poskytla k 31. říjnu 2006 privátní hypotéky v celkovém objemu 27,9 mld. Kč, které v meziročním srovnání vzrostly o více než 44 %. V počtu poskytnutých privátních hypoték došlo meziročně ke konci října letošního roku k nárůstu o 34 %, kdy si klienti sjednali 18.364 hypoték.

Hypotéky České spořitelny, největší hypoteční banky v ČR, slaví úspěchy. V pátém ročníku soutěže MasterCard Banka roku 2006 získaly první místo v kategorii Hypotéka roku. Nejnovějším produktem je ČS Hypotéka na počkání, jež obohatila domácí trh o hypotéku, kterou lze vyřídit během jediné návštěvy banky. Klient tak získá velmi rychle jistotu výše hypotéky, což mu pomůže při dalších jednáních s realitními kancelářemi, developery či dodavateli stavby rodinných domů.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy