Citibank a.s. rozšiřuje služby pro vybrané profese – nově nabízí zajímavé půjčky učitelům

04.01.2007 | , Citibank
Tiskové zprávy


Citibank a.s. pokračuje v nabídce speciálních půjček pro vybrané profese. Po lékařích, notářích nebo advokátech zaměřila tentokrát svoji pozornost na učitele. Uvedením úvěru pro učitele rozšiřuje Citibank stávající spektrum produktů a služeb určených vybraným profesím.

„Nabídkou speciálních úvěrů pro vybrané profese se chceme odlišit od standardních konkurenčních nabídek. Naším cílem je být nejlepší bankou pro vybraná povolání. Rádi bychom postupem času vytvořili podobně výhodné podmínky finančních služeb pro co nejširší okruh vybraných profesí. Rozhodli jsme se připravit pro ně úvěrové produkty, které vyjadřují naši důvěru k nim. Pokud se učitelé nebo zástupci dalších vybraných profesí rozhodnou využít naší nabídky, získají úvěr s nízkou úrokovou sazbou, s velmi jednoduchým vyřízením. Zájemci nemusí navštívit naše pobočky, naši bankéři jsou schopni přijít sjednat půjčku přímo k nim. Při žádosti mohou zájemci využít také Internet nebo telefon.“ uvedl Radko Šindrbal, manažer osobních půjček Citibank.

Úvěr pro učitele
Získané peníze lze použít na cokoli. Příznivý úrok a nulové poplatky za vedení účtu znamenají nízké měsíční splátky. Půjčit si lze minimálně 20 000,- Kč a maximálně 600 000,-Kč. Při využití akční nabídky dosahuje nejvýhodnější úroková sazba 9,90 p.a. %. RPSN u akční nabídky začíná na 10,83 %. Orientační tabulky měsíčních splátek jsou zobrazeny na konci této informace.

Za již standardní záležitosti Citibank považuje, že při žádosti o úvěr není nutné zřizovat si u banky běžný účet. Klientům nehrozí ani žádné sankce při předčasném splacení úvěru. Výhodou je samozřejmě opět možnost pojistit si splácení úvěru pro případ pracovní neschopnosti, invalidity či eventuální ztráty zaměstnání. Citibank také ještě více zjednodušila administrativu spojenou se získáním půjčky a všem učitelům postačí pouze platný občanský průkaz. 

Hlavní výhody Citibank úvěru pro učitele :
• bez nutnosti zřízení běžného účtu u Citibank
• možnost použít úvěr na cokoliv
• minimální požadavek na dokumentaci – pouze OP
• není nutné žádné zajištění
• nízká úroková sazba – už od 9,9% p.a. (od RPSN 10,83%)
• nulové poplatky za vedení úvěrového účtu
• žádné sankce za předčasné splacení úvěru
• pohodlné vyřízení přes Internet – bez nutnosti navštívit pobočku Citibank

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy