ČS- Živnostenská pojišťovna, a.s., radí motoristům

29.11.1999 | ,
Ručení


JUDr. Karel Kopecký 24.11.1999 Svět motorů str. 38 PoradnaMůžete blíže popsat, co to je pojištění AUTOPLUS? Pojištění AUTOPLUS je obchodní název pojištění odpovědnosti za škoduzpů...

JUDr. Karel Kopecký
24.11.1999 Svět motorů str. 38 Poradna

Můžete blíže popsat, co to je pojištění AUTOPLUS?

Pojištění AUTOPLUS je obchodní název pojištění odpovědnosti za škoduzpůsobenou provozem vozidla tzv. povinného ručení uzavíraného uČS-Živnostenské pojišťovny. Součástí tohoto pojištění je karta výhod proklienty.

Karta AUTOPLUS je klientská karta, která bude vydána ke každému pojištěnémuosobnímu či užitkovému vozidlu do 3,5 tuny (a to i v průběhu roku 2000 - nakartě je uvedena platnost 12/2001). Karta je plastová a opravňuje svéhodržitele k čerpání následujících výhod:

ZDARMA využívání asistenčních služeb ÚAMK po dobu platnosti pojištění - tedyod 1. 1. 2000. Jedná se o poskytnutí pomoci v nouzové situaci způsobenéporuchou, nehodou, vandalským poškozením, pokusem o odcizení (tedy nejen přidopravní nehodě. ale i v případě nepojízdnosti vozidla z jiných důvodů -např. únik vzduchu z pneu, vybitá baterie, ztráta klíčků atd.) na celémúzemí ČR a Evropy na telefonním čísle 0123 (pomoc zahrnuje: bezplatnýpříjezd ,.žlutých andělů" a 60 minut práce mechanika na zprovoznění vozidlazdarma. není-li možno vozidlo zprovoznit, bude bezplatně odtaženo do servisunebo na bezpečnou parkovací plochu do vzdálenosti 30 km). Dále jsou zdarmaposkytovány základní motoristické informace.

SLEVY na cca 500 místech v ČR (okamžitě po vydání karty) na ubytování,stravování, zájezdy, motoristické potřeby. Jedná se nejen o nákupautopříslušenství ve vybraných prodejnách, ale i o slevy na zájezdy u CKAUTOTURIST (5 %), slevy na tvorbu motoristických tras u ÚAMK (50 %), slevyna nákup průvodců, map, atd. u CK AUTOTURIST (5 %), slevy při zapůjčení (10%) a nákupu (8 %) dětských autosedaček v CK AUTOTURIST a v síti prodejenVEROLD, slevy při nákupu mezinárodního dokumentu EUROCOMBI u ÚAMK (1 0 %),slevy na autobaterie AKUMA (10 %), slevy na služby u sdruženíAUTOSKLO-SERVIS (1 0 %), slevy na aktivaci dotovaných telefonů PAEGAS, slevyna automobilové systémy PHILIPS (5 %), slevy z cen ubytování a stravování vsíti hotelů, motorestů, penzionů a kempinků, které jsou ve smluvním vztahu sÚAMK.

SLEVA na pohonné hmoty (okamžitě po vydání karty) v síti čerpacích stanicPARAMO 0,40 Kč/litr po celý rok 2000.

SLEVY a další výhody, které budou postupně vyhlašovány v průběhu roku 2000.Klienti budou v průběhu roku informováni o aktuální funkci karty. V případěnezaplacení pojistného nebo splátky, vypovězení nebo ukončení smlouvy zjiného důvodu bude karta zablokována a výhody nebudou poskytovány.

Zdroj: ČS-Živnostenská pojišťovna, a.s.

Autor článku