V Otrokovicích začne rekonstrukce mostu, uzavřen bude do září

18.02.2019 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Otrokovice (Zlínsko) 18. února (ČTK) - V Otrokovicích na Zlínsku dnes začne rekonstrukce mostu nad železniční tratí v ulici Nadjezd. Most je již v havarijním stavu, na jeho opravu je v rozpočtu města vyčleněno necelých 126 milionů korun, radnice dostala 118 milionů korun ze Státního fondu dopravní infrastruktury. Rekonstrukce si vyžádá celkovou uzavírku mostu, bude trvat asi do poloviny září.

Kvůli uzavírce pojedou autobusy městské hromadné dopravy na Baťov po výlukové trase, a to po ulici Komenského, přes světelnou křižovatku směrem na obec Tlumačov, přes nadjezd nad železnicí na hranici katastrů Otrokovic a Tlumačova v lokalitě Skály, kolem vodní nádrže Štěrkoviště a po třídě Tomáše Bati do Baťova. Přemístí se také zastávka Nadjezd a zruší zastávka U Dřevnice. Uzavírka mostu se dotkne i linkové autobusové dopravy.

Objízdná trasa kolem Štěrkoviště je stanovena také pro vozidla do 20 tun, naopak nákladní vozidla nad 20 tun budou mít stanovenu trasu přes Objízdnou ulici. Na křižovatce silnice I/55 při výjezdu na Tlumačov bude provoz zachován, stejně tak bude možné odbočit na přivaděč dálnice D55.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK