Na jaké bonusy vás lákají sázkové kanceláře?

31.07.2019 | , Finance.cz
Spotřebitel


Jaké odměny a bonusy nabízejí jednotlivé české sázkové kanceláře? Jaké jsou jejich podmínky? A kde nemusíte vložit ani korunu?

Češi jsou národem sázkařů a sázkové kanceláře se snaží dostat pod svá křídla co nejvíce zákazníků. Jednou z cest k přilákání sázky chtivého zákazníka jsou různé odměny a vstupní bonusy. Ty vám dokážou zvýšit vámi vloženou částku až na dvojnásobek. Jaké jsou podmínky a výše jednotlivých bonusů u jednotlivých sázkových kanceláří?

Při sázení je nutné počítat s vlivem počasí, zraněním hvězd, ale i migrací kapříků.

Kurzové sázky

Zdroj: Shutterstock

Bonusy s vkladem, bez vkladu a další

Sázkové kanceláře využívají mnoho lákadel a tím nejpříjemnějším je bonus bez vkladu. Vy nemusíte vložit ani korunu a můžete si vyzkoušet, jaké to je vsadit na výhru Petry Kvitové, Sparty, Slavie či jestli Třinec obhájí letos extraligový titul.

Další marketingovou berličkou je bonus s vkladem. Dáte určitou částku na váš účet a sázková kancelář vám na tento účet "přispěje" částku o výši vašeho vkladu. Většinou musíte "protočit" vložené peníze za určené kurzy (často nad kurzem okolo hodnot 1,50 - 2,00 a výše), aby se vám připsala celá částka na účet. Dále jsou určeny podmínky pro výběr peněz z účtu apod.

Fortuna

Sázková kancelář Fortuna nabízí bonus ve výši 400 Kč při vkladu 200 Kč (tedy 200 %) a vyšším.

Dále také nabízí bonus až do výše 3 000 Kč, ale musíte vložit vklad ve stejné výši (100 %). Můžete si z těchto bonusů vybrat vždy jeden a registrace je poměrně rychlá. Peníze si můžete ovšem vybrat až po prosázení kvalifikačních sázek 6 000 Kč. Kvalifikační sázky jsou takové, které měly kurz 1,95 a vyšší.

Chance - 200 Kč za registraci 

U sázkové kanceláře Chance dostanete 200 Kč zdarma hned po registraci.

Další zajímavý bonus má výši 100 % až do výše prvního vkladu do 2 000 Kč. Ovšem dále musíte prosázet 14 000 Kč na tiketech s minimálním kurzem 2,00.

Maxi Tip - prosázejte 3 miliony a získejte 100 tisíc

Sázková kancelář Maxi Tip nabízí nejbohatší nabídku bonusů

  • Startovací bonus 1 000 Kč 
  • Vstupní bonus 100 000 Kč
  • Věrnostní bonus 1 000 Kč
  • Zůstatkový bonus 10 000 Kč
  • Přiveď kámoše 500 Kč

Maxi Tip se jako nejméně známá sázková kancelář  snaží nalákat na řadu bonusů, jejichž pravidla jsou podobná čí mírnější než u jiných sázkových kanceláří.


Čtěte také:

Jak se bránit a vyzrát nad exekutory?

KKCG již vlastní celou Sazku


Sazkabet - 300 Kč za registraci

Sázková kancelář Sazkabet nabízí vstupní bonus ve výši 300 Kč, stačí vložit první vklad (100 Kč) a dále se zaregistrovat (200 Kč).

Na vstupní bonus ve výši 3 000 Kč získáte nárok po dokončení registrace, ověření emailu, vložení peněž na herní účet a určění herního limitu. Dále musíte nechat ověřit svoji totožnost na prodejním místě Sazky nebo skrze bankovní účet. A nakonec musíte vložit peníze a stejnou částku získáte jako bonus, a to až do výše 3 000 Kč.

Synottip - 500 Kč za registraci

Jakmile se zaregistrujete, tak vám Synottip pošle na herní účet 100 Kč, dalších 200 Kč dostanete za ověření všech údajů (na kamenné pobočce či skrze bankovní účet u České spořitelny, Monety Money Bank či Air Bank). A zbývajících 200 Kč dostanete za ověření bankovního účtu. Celkem tedy až 500 Kč za založení účtu a ověření vstupních informací.

Až 10 000 Kč můžete získat jako bonus ze svého prvního vkladu. Musíte ovšem vložit alespoň 10 000 Kč a prosázet do půl roku 10x hodnoty vkladu a nakonec získáte nárok na tento bonus.

Počítají se ovšem všechny sázky s minimálním kurzem 2,00.

Tipsport - 150 Kč za registraci

U TIpsportu za registraci, ověření emailu a telefonu získáte 150 Kč.

Dalších až 50 000 Kč můžete získat při vložení prvního vkladu (opět je zde rovnice první vklad = výše bonusu). Dále musíte vyplnit sebeomezující opatření, registrovat platební prostředky a nakonec ověřit totožnost na jakékoliv pobočce Tipsportu či skrze bankovní účet. Nakonec musíte prosázet 10 000 Kč na tiketech s minimálním kurzem 1.5. Pro výpočet nároku na vstupní bonus se vám denně započítává součet sázek v maximální výši 500 Kč.

Češi sázejí nejvíce ze států střední Evropy

Sázení dovede propadnout spousta lidí a Češi nejsou výjimkou, prosázíme nejvíce ve střední Evropě. Zkušenosti s kurzovým sázením má každý třetí Čech a na internetu dokážeme prosázet ročně desítky miliard. Sázkové kanceláře jsou velmi významní sponzoři sportovních lig i mnoha českých klubů.

Na závěr chceme upozornit, že prosázené peníze dokážou znepříjemnit (i zničit) život nejen náruživému sázkaři, ale především jeho blízkým. Často se chorobní sázkaři dostanou do kruhu sázení, rychlých půjček a exekucí, proto tedy buďte opatrní a snažte se mít své sázky na uzdě, ať váš koníček pro oddych nepřeroste v osobní tragédii.

 

Autor článku

Michal Bureš

Michal Bureš

Šéfredaktor Finance.cz


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 3.5
Hlasováno: 6 krát

Články ze sekce: Spotřebitel