Poštovní spořitelna nabízí výhody klientům penzijního připojištění u Penzijních fondů ČSOB

31.01.2006 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Poštovní spořitelna připravila jedinečné zvýhodnění pro všechny klienty penzijního připojištění u ČSOB Penzijního fondu Stabilita a ČSOB Penzijního fondu Progres. Klienti mohou po celý rok 2006 ušetřit za spotřebitelské úvěry Poštovní spořitelny nebo získat poplatkové prázdniny u postžirového účtu či postkonta.

„Klienti, kteří mají penzijní připojištění u ČSOB PF Stabilita nebo ČSOB PF Progres, mohou ušetřit. Pokud budou žádat o jakýkoli spotřebitelský úvěr, získají ho zdarma a mohou tak ušetřit až 3500 Kč. Pokud si u nás otevřou účet, povedeme jim ho šest měsíců zdarma,“ uvedl Libor Svoboda, Produktový manažer Poštovní spořitelny. „Přesto, že jsme dlouhodobě poplatkově nejvýhodnější banka na českém trhu, může tato sleva být pro klienty penzijního připojištění zajímavá,“ dodal Libor Svoboda.

 Zvýhodnění klientů penzijních fondů ČSOB při poskytnutí Spotřebitelského úvěru spočívá v nulovém poplatku za poskytnutí jakéhokoliv Spotřebitelského úvěru Poštovní spořitelny. Bez poplatku budou poskytovány všechny Spotřebitelské úvěry, pokud klienti prokáží, že jsou klienty penzijního připojištění u ČSOB Penzijního fondu Progres nebo ČSOB Penzijního fondu Stabilita. Zvýhodnění pro klienty platí v období do konce roku 2006.

Poplatkové prázdniny jsou poskytovány všem klientům penzijního připojištění u ČSOB Penzijního fondu Stabilita a ČSOB Penzijního fondu Progres v délce 6 měsíců. Šesti měsíční poplatkové prázdniny budou klientům poskytnuty k postžirovému účtu nebo postkontu, pokud si jej zřídí rovněž v období do 31.  prosince 2006.

 Poštovní spořitelna při této akci využívá výhod svého členství se Skupině ČSOB. Další výhodou je například možnost výběrů z bankomatů ČSOB v ČR i na Slovensku za stejnou cenu – tedy 5 Kč.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy