Společnost APC se stala dodavatelem napájení pro integrovaná data a IP telefonii od společnosti Nortel

31.01.2006 | , APC
Tiskové zprávy


Vestavěný software pro řízení napájení umožňuje pohodlně vypnout Business Communication Manager 50 od společnosti Nortel, ve chvíli, kdy nastávají problémy s napájením

Společnost American Power Conversion oznámila, že Business Communications Manager (BCM) 50 od firmy Nortel nyní obsahuje rozhraní, díky kterému lze toto zařízení připojit prostřednictvím USB portu k nepřerušitelným záložním zdrojům (UPS) od APC. Jde o odpověď na stále rostoucí poptávku po řešeních založených na IP protokolu s vestavěnými funkcemi pro dostupnost napájení. Inteligentní rozhraní APC UPS upozorňuje na zdraví baterie, sleduje kvalitu napájení a umožňuje pohodlné vypnutí BCM v případě dlouhodobého výpadku proudu.

      BCM 50 má vyspělé funkce, jako je telefonování, hlasové zprávy, integrace hlasové a datové pošty, IP networking, přístup k internetu, kontaktní centrum se sledováním kontaktů podle dovedností agentů a IP telefonie. BCM 50 je vysoce škálovatelné řešení, díky kterému malé podniky mohou těžit z integrovaných funkcí, které dosud měly k dispozici jenom mnohem větší organizace. Nabízí stovky funkcí a kompletní soubor integrovaných aplikací.
     
„Trh pro internetovou telefonii neustále roste, protože firmy zjišťují, že díky této technologii mohou rychleji růst a být konkurenceschopnější,“ řekl Rob Johnson, viceprezident skupiny Availability Enhancements společnosti APC. „Společnosti, které používají Business Communications Manager od společnosti Nortel, nyní mohou přecházet na řešení založená na IP vlastním tempem a získat strategickou výhodu pomocí snížení provozních nákladů, zlepšení zákaznického servisu a rozšíření záběru na trhu.”

Produktový manažer BCM Jacek Jarmoc k rozhodnutí společnosti Nortel připojit Inteligentní UPS rozhraní od společnosti APC k BCM 50 řekl: „Zajistit neustálé napájení pro IP telefonii a datové zdroje je klíčové. Jen tak lze předejít přerušeným hovorům a ztrátě informací v případě výpadku proudu. Ještě důležitější je dostupnost komunikační infrastruktury, kterou tato funkce umožňuje i v případě, že není k dispozici stálý přívod energie. Stejně důležitá je možnost automatického vypnutí aplikace. Uživatelé BCM 50 díky ní nepřijdou o svá data a komunikace bude provozuschopná hned, jakmile výpadek skončí. Nortel je spoluprací s APC na podpoře BCM 50 potěšen, oceňuje totiž její vedoucí postavení na trhu dostupnosti napájení a reputaci, kterou jí vynesla kvalita, inovace a podpora.“
 
Společnost Nortel není dodavatelem výrobků firmy APC, nabízí je ale většina partnerů Nortelu.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy