Hotovka pro klienty GE Money Multiservis

31.01.2006 | , GE Money Multiservis
Tiskové zprávy


GE Money Multiservis, vedoucí společnost českého trhu splátkového prodeje, přichází s novým úvěrem Hotovka, který mohou využít vybraní stávající klienti. Ti, kteří obdrží písemnou nabídku úvěru, jej mohou získat v hotovosti během jediné návštěvy pobočky GE Money Bank. Mohou přitom volit výši úvěru od 10 do 100 tisíc korun a dobu splácení od jednoho do pěti let.

Společnost GE Money Multiservis přichází od 26. ledna s novou nabídkou pro některé stávající klienty. Jedná se o hotovostní úvěr s názvem „Hotovka“ ve výši 10 tisíc až 100 tisíc korun určený klientům GE Money Multiservis, kteří mají bezproblémovou platební historii a splňují vnitřní kritéria společnosti. Dobu splácení je možné volit od jednoho do pěti let (u úvěru nepřesahujícího dvacet tisíc korun od jednoho do tří let). Úroková sazba se přitom pohybuje od 15,9 % p.a. (RPSN od 17,1 %) v závislosti na výši úvěru a době splácení.

„Prostřednictvím Hotovky teď nabízíme našim klientům snadný a rychlý způsob, jak získat potřebnou hotovost například na vybavení domácnosti. Klientům, kteří obdrží nabídku úvěru, stačí k jeho vyřízení jediná návštěva pobočky GE Money Bank. Po vyřízení formalit jsou peníze klientovi vyplaceny v hotovosti. Výhodou je rovněž vysoká flexibilita úvěru, neboť klient si může sám zvolit výši úvěru a dobu splácení. V blízké budoucnosti počítáme i s dalšími inovacemi – Hotovku bude možné získat i bez návštěvy pobočky,“ řekl Charlie Coode, generální ředitel GE Money Multiservis.

K vyřízení úvěru na pobočce GE Money Bank stačí osloveným klientům GE Money Multiservis předložit platný občanský průkaz a druhý doklad totožnosti (řidičský průkaz, cestovní pas nebo rodný list). Podmínkou je rovněž trvalý zdroj příjmů a uvedení kontaktního telefonu, kterým může být i mobilní číslo. Samozřejmostí je možnost uzavření pojištění schopnosti splácet prostřednictvím POJIŠŤOVNY CARDIF PRO VITA, a.s.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy