Viphone break od 15.února naplno!

17.02.2006 | , www.economia.cz
Tiskové zprávy


Služba viphone break startuje nový obchodní model již 15. února 2006. Skončila pilotní fáze, při které bylo možné zdarma volat na pevné linky do světa. Nové podmínky však přinášejí víc – levné volání přes internet na pevné i mobilní sítě do celého světa za velmi nízké sazby již od 1 Kč (s DPH). Vše bez smluv, závazků a paušálů. Raritou je možnost telefonováním uvnitř sítě dobíjet volací kredit (až 120 Kč za měsíc). Kredit je možno zakoupit také v e-shopu. Volání je příjemnější díky nové verzi aplikace viphone communicator.

Společnost Unient Communications se rozhodla od 15. února 2006 spustit ostrou verzi produktu viphone break. I nadále je možné telefonovat přes internet v síti viphone break zadarmo. Ostatní volání na pevné i mobilní linky celého světa je za velmi nízké sazby – například 1 Kč za minutu na pevné linky do ČR, USA, Německa nebo 4,50 Kč za minutu do mobilních sítí v ČR. Ceny jsou samozřejmě včetně DPH, kompletní ceník je na www.viphone.cz.

Každý uživatel viphone break obdrží při registraci své telefonní číslo, na které se mu kdokoli z jakékoli sítě dovolá. Vše funguje bez jakékoli smlouvy a hlavně bez měsíčních paušálů. Každý platí pouze za to, co provolá, ani korunu navíc. Dobíjení kreditu je možné dvěma způsoby – přes e-shop a voláním uvnitř sítě viphone break. Za každou minutu bude účastníkovi připsáno na jeho účet 0,20 Kč. Tímto způsobem je možno každý měsíc dobít kredit až 120 korun pro další volání.

Otakar Seďa z Unient Communications vysvětluje: „Bezplatné volání přes internet už nikoho nepřekvapí, ale viphone break je unikátní tím, že voláním lze peníze vydělat. Není v tom nic nepochopitelného. Chceme raději transparentně podporovat své zákazníky, než třeba soukromé televize a rádia prostřednictvím reklamy.“

Nadále zůstává možnost vyzkoušet si volání s viphone break. Každý, kdo zašle sms v ceně 30 Kč ve tvaru VIPHONE na číslo 900 11 30 a zaregistruje se, dostane automaticky úvodní kredit 100 korun. Ten může využít třeba na téměř dvouhodinový hovor na pevnou linku do ČR, Velké Británie či do USA.. 

Společně s novým modelem viphone break je uvedena i nová aplikace pro volání - viphone communicator,
která umožňuje:
- rychle a komfortně ovládat hovory (hovor je možné přesměrovat do hlasové schránky, přidržet hovor a další obvyklé funkce)
- využívat seznam kontaktů podobně jako v mobilních telefonech (rychlé prohledávání, zadávání přezdívek a více telefonních čísel k jednomu kontaktu)
- mít k dispozici přehled hovorů (úplný přehled o všech hovorech včetně jejich data, času, délky a ceny)
- spravovat účet (jedním kliknutím ukáže aktuální stav kreditu a možnost ho okamžitě dobít)

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy