Ohmega Electronics zahájila výrobu v České republice

19.08.1999 | ,
MAKRODATA A EU


český press release Toray - opravený

 

CzechInvest, státní agentura pro zahraniční investice, s potěšením oznamuje, že britská společnost Ohmega Electronics Ltd., v červenci tohoto roku zahájila v  České republice výrobu demagnetizačních cívek pro televizní obrazovky. Nová pobočka, Ohmega Electronics s.r.o., bude případně později vyrábět také kabelové svazky.

Ohmega Electronics Ltd. je ve Velké Británii jednou z nejvýznamnějších společností v oblasti výroby demagnetizačních cívek pro televizory, plastových zástrček a kabelových svazků pro kuchyňské elektrospotřebiče a spotřební elektroniku, dále plastové konektory a další výrobky.

Zahájení výroby v České republice bylo naplánováno na toto léto. V červenci proběhl testovací provoz a plná výroba by měla začít v září 1999. Společnost v České republice zpočátku zaměstnává cca 15 zaměstnanců. Tento počet se bude dále zvyšovat až na více než 50 zaměstnanců v pozdější fázi. Mezi hlavní zákazníky české pobočky budou patřit Matsushita Television Central Europe v Plzni a další význační evropští výrobci televizorů.

 

Kontakt : Jan Kubíček, vedoucí projektu

CzechInvest

tel: (420-2) 2406 2252, fax: (420-2) 2406 2208

e-mail: kubicek@czechinvest.com

Autor článku

 

Články ze sekce: MAKRODATA A EU