Na podnikatele čeká na poštách speciální nabídka

13.03.2007 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


V rámci speciální akce Poštovní spořitelny si mohou zájemci až do 18. března zřídit podnikatelský účet Postkonto na půl roku zdarma.

Na každé poště na ně v rámci červených Dnů PS čeká také malý dárek – aktovka.

„Vybrané pošty na jižní Moravě pak v rámci Červených dnů posílily personál o další pracovníky Poštovní spořitelny, kteří podnikatelům vysvětlí přednosti nejen samotného konta, ale i dalších produktů, které pro ně máme připravené,“ shrnuje Tomáš Zrzavecký, ředitel marketingu Poštovní spořitelny.  

Poštovní spořitelna může svým klientům z řad firem a živnostníků nabídnout 3 300 kontaktních míst s bezkonkurenční otevírací dobou, spolehlivý a bezpečný přístup k účtu s pomocí MAX Internetbankingu PS, výhodné a administrativně nenáročné úvěry, novou kreditní kartu nebo výběr peněz na pokladnách prodejen Albert a Hypernova zdarma. „Náš Program Start doplňuje tento výčet právě o možnost získat účet na půl roku zdarma, včetně elektronického bankovnictví,“ doplňuje Tomáš Zrzavecký.

Pro Poštovní spořitelnu a Českou poštu mají Dny zároveň přinést prohloubení jejich spolupráce a doplňují pravidelné školení pracovníků ČP ze strany PS. „Převést probírané postupy do praxe a zdokonalit se v prodeji při vzájemné spolupráci je pro nás tou největší a neocenitelnou zkušeností,“ vysvětluje Tomáš Zrzavecký.

V průběhu Dnů Poštovní spořitelny se mohou zájemci obracet se svými dotazy také na emailovou schránku DnyPS@csob.cz.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy