Citibank nabízí jako jediná kreditní karty bez ročního poplatku

15.03.2007 | , Citibank
Tiskové zprávy


Citibank a.s. přichází s revoluční novinkou na trhu bankovních kreditních karet. Od  poloviny dubna bude roční vedení Citibank kreditní karty Classic bez poplatku a spolu s dalšími přednostmi bude karta nabízet zákazníkům nejlepší služby na tuzemském trhu.

Kreditní karta Citibank dostupná všude a všem

 

„Chceme, aby kreditní karta Citibank byla dostupná všem. Proto jsme se rozhodli odpustit podmínku pro bezplatné vedení karty, tedy nutnost utratit kreditní kartou 36 tisíc ročně. Od 16. dubna 2007 bude vedení kreditní karty zdarma,“ uvedl ředitel odboru kreditních karet Citibank Rizwan Qazi. Zároveň dodal, že cílem Citibank je nejen kartu nabídnout všem, ale všude. „Chceme být zastoupeni na všech místech, které případní zájemci o karty často navštěvují. Pro zvýšení jejich pohodlí jim nabízíme karty na stáncích umístěných v obchodních centrech. Těm, kteří hodně cestují, nabízíme kartu na letišti, nebo na vybraných čerpacích stanicích Shell. Těm, kteří jsou rádi obsluhováni z pohodlí domova, nabízíme kartu přes Internet nebo telefon, tedy bez nutnosti navštívit pobočku banky. A v neposlední řadě je pro nás samozřejmostí obsluhovat zájemce o kartu například v místě zaměstnání. Snažíme se tedy nabídnout naše služby kdykoliv, kdekoliv a všem,“ doplnil Qazi.

Citibank kreditní karta Classic se po zavedení nových podmínek stává nejdostupnější kartou na trhu s širokým spektrem doplňkových služeb. Karta nabízí unikátní systém zabezpečení (fotografie a podpis držitele na přední straně karty, pravidelný monitoring uskutečněných transakcí, bezplatná blokace  a vydání nové karty při ztrátě či krádeži), nejdelší bezúročné období (až 55 dní), nejširší spektrum pojištění (Životní pojištění, Pojištění pro pobyt v nemocnici, Pojištění proti zneužití karty, Cestovní pojištění), jedinečné doplňkové služby (Hotovost na zavolanou, Nákup na splátky, Chytrá půjčka ke kartě), úrokovou sazbu začínající již od 9,9% ročně a možnost až 3 doplňkových karet, které jsou ke kartě poskytovány zdarma.

Kromě vylepšení podmínek kreditní karty Classic zvýhodňuje Citibank i držitele kreditní karet Gold. Od poloviny dubna snižuje banka úrokovou sazbu, zavádí bezplatné pojištění a rozšiřuje program pro náročné klienty – Privilege Guide. Nově získají držitelé Citibank kreditních karet Gold  úrokovou sazbu od 9,9% p.a. – 22,8% p.a. (dříve 26,4% p.a.), bezplatné pojištění proti zneužití karty, které se vztahuje na neoprávněné transakce v případě ztráty či odcizení karty až do výše 50.000, významné slevy (až 20%) u partnerů Privilege programu pro náročné klienty (více než 60 prestižních partnerů z oblastí módy, gastronomie, ubytování, zábavy i životního stylu) a možnost získat až dvojnásobně vyšší slevy u "Partnera měsíce“. Partnerem měsíce března se staly prodejny Beltissimo, ve kterých je nabízena 11procentní sleva na každý nákup a dárek navíc. Pro duben je partnerem Escada s nabídkou 14procentní slevy.

 


Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy