Cetelem čeká miliontou kartu

21.02.2008 | , Cetelem
Tiskové zprávy


Společnost Cetelem, největší vydavatel kreditních karet v České republice, očekává v nejbližších dnech vydání jubilejní milionté karty. Při této příležitosti poskytuje Cetelem všem novým klientům,, kteří zažádají o vydání kreditní karty on-line, bonus ve formě 0% úroku na první 3 měsíce.

Cetelem, podle mezinárodní studie World Card Intelligence společnosti Lafferty největší vydavatel kreditních karet v České republice, očekává, že v příštích dnech vydá svou miliontou kreditní kartu. „Abychom podpořili vydávání kreditních karet přes internet, nabízíme nyní všem novým držitelům karty Aura PLUS, kteří o ni zažádají on-line, speciální bonus. Každý z nich získá 0% úročení na 3 měsíce,“ uvedla ing. Gabriela Pithartová, ředitelka Správy marketingu a komunikace společnosti Cetelem.

Nulové úročení platí po dobu prvních 3 kalendářních měsíců od vydání karty a týká se všech nových karet Aura PLUS, o které klienti zažádají na internetových stránkách www.aurakarta.cz. Cetelem představil v loňském roce novou podobu těchto stránek, kde kromě vyplnění žádosti o vydání karty mohou klienti využívat Klientskou zónu, která umožňuje např. zjistit aktuální zůstatek, požádat o zaslání peněz na běžný účet klienta nebo aktualizovat osobní údaje. 

Cetelem vydal za dobu svého působení v České republice již přes 980 000 kreditních karet, z toho 820 000 ve spolupráci s asociací MasterCard. Jedná se jak o kreditní karty Aura, tak o kobrandované karty, vydávané s logem obchodních partnerů. Kreditní karty mohou klienti použít v široké síti prodejních míst a bankomatů, akceptujících karty MasterCard, v České republice i v zahraničí. Od roku 2006 mají všechny kreditní karty vydané společností Cetelem bezúročné období až 50 dní. V roce 2007 zavedl Cetelem pro své klienty Virtuální kartu, která slouží k platbám za zboží a služby v internetových obchodech.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy