Procházka Randl Kubr opět potvrdila, že je největší česká právní kancelář

07.03.2008 | , PRK
Tiskové zprávy


V přehledu uveřejněném týdeníkem Czech Business Weekly č. 7/2008 právní a daňová kancelář Procházka Randl Kubr (dále jen PRK) počtem svých právníků obhájila již třetím rokem první místo mezi českými právními kancelářemi.

Robert Němec, jeden z řídících partnerů PRK, dodává: "Stabilní růst právníků a daňových poradců  odpovídá  potřebám a požadavkům naší domácí i mezinárodní klientely. PRK má odpovídající kapacity umožňující okamžitě nasazení silného teamu složeného ze specialistů na různé oblasti práva a daní, které jsou předpokladem pro časově a cenově efektivní poskytnutí právních a daňových služeb. V neposlední řadě PRK poskytuje také tvůrčí prostor pro talentované mladé právníky a daňové poradce."

PRK si vybudovala mimořádně silnou praxi v oblasti bankovnictví, financí a kapitálových trhů, všeobecného korporačního práva, včetně fúzí, akvizic a restrukturalizací, práva nemovitostí, soudního a arbitrážního řízení, pracovního práva a zaměstnaneckých výhod, komplexního daňového poradenství, práva duševního vlastnictví,  informačních technologií,  telekomunikací a medií.

PRK je dále schopna sestavit mezinárodní tým právních a daňových poradců přizpůsobený na míru každé individuální transakci. Toto je umožněno díky pobočce PRK na Slovensku a pevné a dlouhodobé spolupráci s předními právními firmami působícími ve všech klíčových jurisdikcích, mimo jiné v USA, Kanadě, Velké Británii, Beneluxu, Francii, Itálii, Německu, Rakousku, Švýcarsku, Polsku, Maďarsku, Rusku a Ukrajině.

Vysokou prestiž a kvalitu služeb PRK a jejích odborníků ocenily i renomované mezinárodní právní ratingové publikace, které vydávají každoročně přehledy nejúspěšnějších právních firem v jednotlivých evropských a světových jurisdikcích. PLC Which Lawyer, Chambers Global, Chambers Europe, IFLR 1000, IFLR Expert Guides, Legal 500 a European Legal Experts vysoce doporučují PRK a všechny partnery pro transakce realizované v oblasti bankovnictví a projektového financování kapitálových trhů, fúzí a akvizic, restrukturalizací a konkurzního práva, Corporate Governance, pracovního práva a zaměstnanosti, private equity, práva nemovitostí, řešení sporů, práva duševního vlastnictví, daňového poradenství a telekomunikací.

Odbornou porotou celojustiční soutěže Právník roku 2007 byla partnerka Nataša Randlová, expertka pro oblast pracovního práva, zvolena za vítězku kategorie pracovní právo a  převzala cenu sv. Yva - patrona právníků.

PRK byla založena v roce 1993 a stala se vedoucí českou nezávislou právní a daňovou kanceláří, která s více než 70 právníky, 30 daňovými poradci a 80 zaměstnanci, se sídlem v centru Prahy a Bratislavy, poskytuje právní a daňové služby významným českým, slovenským i mezinárodním klientům ve všech hlavních oborech působnosti. Její mezinárodní dosah je dále rozšířen o skutečnost, že je schopna poskytovat právní a daňové služby v češtině, slovenštině, angličtině, němčině, francouzštině a ruštině.

Zdroj: www.prk.cz

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy