Speciální nabídka pro drobné investory na kapitálových trzích

01.04.2008 | , BAWAG Bank
Tiskové zprávy


BAWAG Bank připravila speciální nabídku pro zájemce z řad fyzických osob o investice na kapitálových trzích. Až do 31.5.2008 platí nabídka, kdy poplatek za obchod na pražské burze je již od 999 korun.

Založení účtu, zadání pokynu, služby osobního makléře a týdenní komentáře jsou pro klienty zdarma. Ing. Petr Pokorný, ředitel oddělení Securities Trading vysvětluje: „V poslední době jsme zaznamenali rostoucí poptávku mezi drobnými investory o typ 100% zajištěné investice, která však poskytuje zajímavý výnos spojený s vývojem vybraných akcií nebo komodit. Velice poptávané jsou nyní různé typy garantovaných investičních nástrojů.“

„Příklon, nejen drobných investorů, k tomuto druhu investice je právě nejvíce znát v těchto dnech, kdy vládne velká nervozita ohledně současného vývoje na finančních trzích. Klienti však stále mají zájem alespoň částečně se podílet na pozitivním obratu akciových trhů, avšak s co nejmenším rizikem, což tento druh investičního nástroje umožňuje“, dodává Petr Pokorný.

BAWAG Bank zprostředkuje nákup a prodej různých domácích i zahraničních investičních nástrojů (BCPP, AMEX, NASDAQ, DAX, FTSE a další). Každý klient má svého osobního makléře, který jej pravidelně informuje o stavu investice, zdarma poskytne poradenství a realizuje klientovo investiční záměry. Pokyny je možné zadávat telefonicky nebo osobně.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy