mBank spustila inkaso

16.04.2008 | , mBank
Tiskové zprávy


mBank nově poskytuje svým klientům možnost využívat inkasní platby. Ty jsou tak další ze služeb, které mBank v současné době postupně spouští.

Na český trh mBank postupně uvede po mHypotéce také mPůjčku, kreditní karty, kontokorent, možnost investování do podílových fondů, SIPO, účty pro podnikatele, mTransfer, SMS a email Push (notifikační služby).

mBank vstoupila na český trh koncem listopadu 2007. Na trh postupně uvádí klíčové produkty a služby. První byly mKONTO a eMAX, v neposlední řadě pak unikátní mHypotéka. „mBank v ČR budujeme organicky, tedy krok za krokem. Naší strategií  je postupné zavádění produktů a služeb, které jsou velmi inovativní až unikátní. Na přelomu června a července bychom měli mít všechny „standardní“ bankovní produkty v naší nabídce,“ upřesňuje Jiří Báča, generální ředitel mBank ČR. I Inkaso drží styl mBank, proto naši klienti neplatí žádné bankovní poplatky a vše si mohou sami nastavit jednoduše přes internetové bankovnictví. Klient si navíc může nastavit inkaso jak odchozí (povolení k inkasu – částka je strhávána z jeho účtu), tak příchozí (příkaz k inkasu – peníze jsou strhávány druhé straně). Zadat, změnit či pozastavit inkasní platby mohou klienti mBank prostřednictvím Internetového bankovnictví kdykoliv a zdarma. Všechny změny jsou autorizovány SMS zprávou.

I nadále chceme v mBank zajistit pro naše klienty služby s nejlepší cenou na trhu při zachování nejvyšší kvality. „Velmi nás těší úspěch, který mBank v ČR dosahuje. Za 4 měsíce se nám podařilo otevřít už více jak 100 tis. účtů. Za krátké období máme už schváleny hypotéky v řádu stovek milionů Kč. Stále udržujeme velmi vysokou dynamiku každodenního přírůstku počtu nových klientů a depozit. To dokazuje i minulý týden, který byl rekordním v objemu příchozích plateb. Zároveň jsme velmi rádi, že se nám daří úspěšně budovat i naší pevnou distribuci. V těchto týdnech otvíráme finanční centrum v Ostravě, dále pak mKiosky v Ústí nad Labem, Zlíně, Olomouci, Brně, Praze v OC Flora a Chodov. V krátkém časovém horizontu budou následovat Karlovy Vary, České Budějovice a Hradec Králové. Už brzy dosáhneme našeho letošního cíle v této oblasti, kterým je mít 30 obchodních míst v rámci ČR,“ dodává Báča.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy