Do konce června nabízí Komerční banka ke kreditní kartě vlastní design i změnu PIN zdarma

22.04.2008 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Noví žadatelé o osobní kreditní kartu Komerční banky mohou využít do konce června akční nabídku a zdarma si navrhnout vlastní design kreditní karty i vlastní PIN. Zároveň se od začátku dubna zvýšil úvěrový limit u kreditních karet VISA Electron, a to z původních 40 tisíc na 60 tisíc korun.

„Kreditní karty Komerční banky přinášejí klientům několik zajímavých výhod. Kromě možnosti umístit na přední stranu karty vlastní obrázek a změnit jednoduše v bankomatu KB bezpečnostní PIN je to především až 45 dní bezúročného období, které se na rozdíl od některých konkurenčních bank vztahuje také na výběry hotovosti z bankomatu,“ uvedl výkonný ředitel pro marketing Komerční banky Zdeněk Mojžíšek. Významnou výhodou je také pojištění, které je standardní součástí každé kreditní karty KB.

Zájemci o osobní kreditní karty Komerční banky mohou aktuálně volit mezi dvěma produkty. Prvním je embosovaná kreditní karta MasterCard s cestovním pojištěním zdarma, druhým je elektronická kreditní karta VISA Electron, která je vydávána bez poplatku a zdarma nabízí pojištění schopnosti splácet úvěr.

„Velmi jednoduše mohou o kreditní kartu požádat stávající klienti Komerční banky. Používá-li klient internetové bankovnictví a má předschválený úvěrový limit, může o kreditní kartu požádat on-line v aplikaci Mojebanka,“ doplnil Zdeněk Mojžíšek.

V roce 2007 vzrostl počet osobních kreditních karet používaných klienty KB o 19 % na téměř 155 000.

Komerční banka zahájila podporu akční nabídky kreditních karet inzercí v tisku, na venkovních inzertních plochách a v televizi. Cílem kampaně je představit humornou formou základní výhody, které přinášejí kreditní karty spotřebitelům. Hlavním mottem nové kampaně je „My, karty od Komerčky nejíme, nespíme, ale platíme!“

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy