Pojišťovna České spořitelny nabízí nové Investiční životní pojištění FLEXI INVEST2008

28.04.2008 | , Česká spořitelna
Tiskové zprávy


Pojišťovna České spořitelny rozšířila nabídku investičního životního pojištění o novinku zvanou FLEXI INVEST2008. Tento moderní pojistný produkt kombinuje životní pojištění s širokým pojistným krytím a s možností zhodnocení vložených prostředků prostřednictvím investování do podílových fondů.

„Naše nové pojištění představuje velmi flexibilní životní pojištění s možností  investovat jak do fondů Investiční společnosti České spořitelny, tak do ČS nemovitostního fondu REICO investiční společnosti České spořitelny nebo fondů společnosti Erste-Sparinvest. Očekávám, že klienti ocení zejména to, že si mohou produkt nastavit podle vlastního přání,“ uvedl Petr Zapletal, generální ředitel Pojišťovny České spořitelny.

Klienti, kteří se rozhodnou investovat prostřednictvím pojištění FLEXI INVEST2008, si mohou v rámci své spořící složky pojistného buď nastavit investiční portfolio sami nebo mohou využít jednu ze tří připravených investičních strategií. Klienti také mohou přesouvat investované prostředky mezi investičními fondy podle aktuální situace na finančních trzích.

Standardní součástí každého pojištění Pojišťovny České spořitelny, tedy i FLEXI INVEST2008, je pojištění smrti nebo dožití. Dále je možné sjednat řadu dalších volitelných připojištění jako například pojištění trvalých následků úrazu, plné invalidity, velmi vážných onemocnění, pojištění pracovní neschopnosti nebo úrazového denního odškodného. Klient si také může průběžně přizpůsobovat spořící i pojistnou složku pojištění podle svých stávajících požadavků a potřeb.

Životní pojištění FLEXI INVEST2008 nabízí pobočková síť České spořitelny a také externí obchodní partneři Pojišťovny České spořitelny a Finanční skupiny České spořitelny.
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy