Klienti České spořitelny si mohou nastavit vlastní design platební karty

29.04.2008 | , Česká spořitelna
Tiskové zprávy


Vlastní motiv na platební kartu si mohou nově od 1. května 2008 nastavit držitelé debetních karet České spořitelny se službou Karta podle Vás.

Prostřednictvím internetové aplikace na webových stránkách www.kartapodlevas.cz klient nejprve zadá, zda bude žádat o zcela novou kartu, nebo změní design své stávající karty. Na kartu pak nastaví buď svůj vlastní obrázek, nebo si vybere jeden z motivů v galerii obrázků České spořitelny. Klient kartu obdrží do deseti dnů po té, co banka schválí zvolený motiv.
„Karty už nejsou jen pouhým nástrojem k placení, klienti od nich dnes očekávají i něco navíc. Přidanou hodnou je třeba právě možnost mít platební kartu s designem, který nemá nikdo jiný,“ uvedl Miloslav Křečan, ředitel Kartového centra České spořitelny. „Klient si vzhled své karty jednoduše změní podle svých představ – služba Karta podle Vás tak doplňuje nabídku produktů a služeb České spořitelny, které se přizpůsobí individuálním požadavkům klienta“, dodal Miloslav Křečan.

Klient přes internet požádá o kartu a zároveň vytvoří grafický návrh její přední strany. Česká spořitelna žádost zpracuje a posoudí, zda zvolený design karty neobsahuje nevhodná nebo společensky nepřijatelná témata. Kartu si klient buď vyzvedne v pobočce nebo si ji nechá v neaktivním stavu poslat poštou. Klientem zvolený design systém uloží a použije ho při další výrobě karty. Individuální design karty lze nastavit ke všem typům osobních debetních karet vydávaných Českou spořitelnou s výjimkou zlatých a kobrandovaných karet.

Česká spořitelna je největším vydavatelem platebních karet v ČR. Vydala více než 3,3 mil. karet, z toho 2,7 mil karet debetních a přes 600 tisíc karet kreditních. Leaderem na trhu je i počtem bankomatů, kterých má více než 1 100, rozsáhlá je i síť platebních terminálů České spořitelny (cca 11 800). 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy