Poštovní spořitelna zvýhodnila oblíbenou půjčku

07.05.2008 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Do konce června si lze v Poštovní spořitelně půjčit až 600 tisíc bez poplatku za poskytnutí půjčky či její předčasné splacení.

Poštovní spořitelna  zvýhodnila podmínky čerpání neúčelového spotřebitelského úvěru a chce nabízet dostupný a výhodný zdroj financí pro blížící se letní období. Až do konce června mohou klienti získat půjčku „na cokoliv“ bez poplatku za poskytnutí úvěru. Navíc mají i nadále možnost půjčku také bez poplatku předčasně splatit.

Zvýhodnění oblíbené půjčky platí pro stávající i nové klienty Poštovní spořitelny. „Díky nulovému poplatku za poskytnutí mohou klienti ušetřit až 3500 korun,“ popsal výhody aktuální nabídky Libor Svoboda, produktový manažer Poštovní spořitelny a dodal: „Víme, že letní měsíce jsou finančně náročnější, proto jsme všem usnadnili cestu k zařízení dovolené, vybavení chaty, nákupu nového kola nebo čehokoliv jiného, co bude v létě potřeba.“
 
Bez zajištění může nový klient získat až 150 tisíc korun, stávající klient dokonce až 300 tisíc korun. Nezajištěný limit lze navýšit přistoupením spolužadatele či ručitele, a to až do výše 450 tisíc korun u nového klienta a 600 tisíc korun u stávajícího klienta. Splatnost úvěru je od 12 měsíců do 7 let. Jednou z hlavních výhod oblíbeného neúčelového spotřebitelského úvěru Poštovní spořitelny zůstává skutečnost, že není při žádosti nutné uvádět účel použití čerpaných finančních prostředků. Peníze je tak možno použít skutečně na cokoliv.

O půjčku lze zažádat na všech pobočkách České pošty, ve dvaatřiceti finančních centrech Poštovní spořitelny, ale také u finančních poradců Českomoravské stavební spořitelny.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy