GE Money Bank dává klientům peníze

13.05.2008 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Každý, kdo použije platební kartu v rámci účtů Genius Active, dostane 0,5 % z utracené částky zpět.

GE Money Bank je jedinou bankou na českém trhu, která odměňuje uživatele platebních karet tím, že jim dává peníze. Každému uživateli debetní platební karty - vydané k účtům typu Genius Active - připíše GE Money Bank na konci měsíce na účet 0,5 % z objemu všech plateb kartou zaúčtovaných v daném měsíci. Výše odměny se přitom vypočítává ze všech utracených peněz při platbách na internetu nebo u obchodníka. Novinka platí pro všechny transakce provedené od 1. května 2008. 

„Nechtěli jsme jít cestou bodů nebo poukázek, které si musí klient složitě směňovat za odměny z katalogu. Proto jsme se rozhodli, že budeme klientům dávat přímo peníze na účet a oni si sami určí, na co je použijí,“ říká Václav Straka, manažer depozit a platebních karet GE Money Bank. „Průměrný klient GE Money Bank tak za rok dostane až několik set korun,“ dodává Václav Straka.

Klient nemusí systém odměn nijak aktivovat, stačí, že využívá debetní platební kartu k některému z účtů Genius Active, Genius Active+, Genius Student, Genius Gold, Genius Business Active, Genius Business Active+, Genius Business Active 10, 50, 200. Částka se připisuje každý měsíc a klient její hodnotu uvidí na výpisu z účtu.

GE Money Bank nabízí klientům debetní platební karty od společnosti MasterCard. V současnosti jsou v portfoliu banky zastoupeny nejvíce karty Maestro. Jejich obliba však postupně klesá a karta Maestro je nahrazována embosovanou kartou MasterCard. Embosované karty mají širší akceptační síť a přitažlivější design s reliéfním písmem. Počet debetních platebních karet vydaných GE Money Bank dosáhl koncem dubna téměř 530 tisíc kusů.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy