Pojišťovna České spořitelny je Pojišťovnou roku 2007 v kategorii životního pojištění

23.05.2008 | , Česká spořitelna
Tiskové zprávy


Asociace českých pojišťovacích makléřů zvolila Pojišťovnu České spořitelny Pojišťovnou roku 2007 v kategorii životního pojištění.

Pojištění FLEXI bylo zároveň oceněné jako nejlepší pojistný produkt na českém trhu. Pojišťovna České spořitelny také zvítězila v kategoriích inovace pojistných produktů a likvidace škod. V kategorii spolupráce s makléři obsadila druhé místo.

„Udělených ocenění si vážíme a vnímáme je jako důkaz kvality našich služeb, produktů i celého týmu Pojišťovny České spořitelny.  Pojišťovnou roku v životním pojištění jsme se již stali podruhé za sebou, je tedy pro nás velkou výzvou a motivací tento titul obhájit i v dalších letech. Těší nás také vítězství v kategorii nejlepší pojistný produkt; na pojištění Flexi jsme totiž intenzivně pracovali, abychom tento produkt maximálně přizpůsobili potřebám klientů,“ uvedl Petr Zapletal, předseda představenstva a generální ředitel Pojišťovny České spořitelny.

Nejlepší produkty a služby předešlého roku vyhlašuje Asociace český pojišťovacích makléřů na základě vyhodnocení ankety, které se účastní nezávislí pojišťovací makléři. Cílem ankety je posoudit kvalitu poskytovaných služeb a produktů významných pojišťoven na českém trhu. Soutěže se zúčastnilo 36 pojišťoven s licencí pro český trh. Slavnostní udílení cen, které letos proběhlo již poosmé, se konalo v Top hotelu Praha ve středu 21. května 2008 za přítomnosti viceguvernéra ČNB Miroslava Singera.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy