Akcie Intel: nová generace obchodování na trhu RM-S

27.05.2008 | , Fio banka
Tiskové zprávy


RM-SYSTÉM zvýšil atraktivitu akcií společnosti Intel, které jsou na českém akciovém trhu nově kótovány v úzkém cenovém rozpětí 4 korun.

To znamená vždy možnost koupit, nebo prodat akcie společnosti Intel v cenovém rozpětí 4 koruny a méně. Garance likvidity je zajištěna působením tvůrce trhu, kterým je největší český on line broker Fio, burzovní společnost. 

I nadále platí, že se obchoduje v českých korunách a spolumajitelem nadnárodní korporace Intel se každý z drobných investorů stává okamžitě po uskutečnění obchodu.

Vydělejte na největších světových firmách

Akcie společnosti Intel se začaly obchodovat na českém trhu RM-SYSTÉM na konci února letošního roku. Od zahájení obchodování na RM-S došlo v průběhu tří měsíců k posílení kurzu akcií o cca 11 % z 337 Kč na aktuálních 374,60 Kč za akcii (k 26.5.2008).

Intel je rovněž zařazen do elitní skupiny akcií EasyClick se zvýhodněnou poplatkovou sazbou 0,29% z objemu obchodu. Velikost lotu je nastavena na 100 kusů, v přepočtu činí 38 500 Kč. 

Podobně jako akcie společnosti Intel jsou nyní na RM-S obchodovány v úzkém rozpětí i akcie společnosti Nokia. Zde činí spread 5 Kč. Její aktuální kurz k 26.5.2008 činí 446,70 Kč.

Zajímají vás kurzy či analýza akcií nebo výsledky hospodaření společnosti Intel? Odkazy na ně a více informací naleznete ZDE.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy