Channel Crossings - patnáct let na správné cestě

28.05.2008 | , Channel Crossings
Tiskové zprávy


Zatímco v životě člověka je prvních patnáct let teprve vstupem do skutečného světa a opuštěním dětských radostí i starostí, z hlediska firmy je to období o mnoho delší.

V roce 1993 založili Lenka Pavilková a Floyd Curtis společnost, která by pomáhala překračovat rozdíly mezi lidmi dané jazykem – to cross the channel, což se odrazilo i v názvu společnosti – Channel Crossings. Předmětem podnikání bylo už od počátku poskytování překladatelských a tlumočnických služeb a výuka angličtiny. Velice brzy však následovalo rozšíření, nejprve o další jazyky a od roku 1996 přibylo i zprostředkovávání jazykových kurzů v zahraničí.
Z původní kanceláře v Přemyslově ulici jsme se přestěhovali do současných prostor v budově Lazarská Business Centre, které svou dostupností a vybaveností spolehlivě splňují podmínky pro moderní jazykové centrum.
Není to ovšem pouze střed Prahy, kde rozvíjíme svoje aktivity. V roce 1998 jsme otevřeli pobočku v Praze 5–Radotíně. I zde nabízíme komplexní jazykové služby. Velké oblibě v radotínské pobočce se těší jak kurzy s možností hlídání dětí, tak kurzy pro děti samotné, individuální výuka i jazykové kurzy pro firemní klientelu.
Na začátku uvádíme, že jsme na správné cestě. Je to sebevědomé tvrzení, ale je opřeno o reálné úspěchy. V roce 2003 jsme se stali zakládajícími členy Asociace jazykových škol České republiky, v roce 2004 jsme získali Evropskou jazykovou cenu Label 2004 za inovativní projekt v oblasti jazykové výuky a v roce 2005 jsme obdrželi speciální cenu v Soutěži o nejlepší firmu s rovnými příležitostmi pro ženy a muže v ČR v kategorii malé firmy. Významnou událostí bylo také získání certifikátu kvality ISO 9001:2001 v roce 2007, na který jsme v březnu letošního roku navázali certifikátem Odborný poskytovatel překladatelských služeb podle specifikace CEPRES:2007.
Vizí Channel Crossings je především stát se spolehlivým partnerem pro ty, kteří chtějí nejlépe zhodnocovat svoje investice. Víme, že investice do mezinárodní komunikace a vzdělávání jsou v měnícím se a stále více provázaném světě důležité.
Channel Crossings je partnerem pro všechny, kteří v jazykovém servisu hledají především spolehlivost, kvalitu, otevřenost a výsledky. To je náš program pro další roky, to je horizont, kam se jako moderní jazyková agentura díváme.

V jazykové škole Channel Crossings právě probíhá zápis do letních jazykových kurzů, proto neváhejte a využijte zajímavých slev za včasnou platbu.  Více informací naleznete na www.chc.cz

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy