Sjednoťte své úvěry a ušetříte!

02.06.2008 | , Cetelem
Tiskové zprávy


Sjednocení všech úvěrů s Combi půjčkou Cetelem nabízí jednoduché a praktické řešení, jak ulevit rodinnému rozpočtu a zbavit se starostí s více úvěry.

Sjednocení všech úvěrů do jednoho je jednoduchý prostředek, jak si ulehčit od starostí, které se každý měsíc opakují. Několik různých splátek napíná nejen domácí rozpočet, ale také navyšuje nároky na sledování jaké společnosti, v jaké výši a v jaký čas každý měsíc splátky posílat.

Combi půjčka Cetelem nabízí elegantní způsob, jak se těchto starostí zbavit, a přidává ještě něco navíc! Jejím základem jsou čtyři hlavní výhody.

Ulevíte svému rodinnému rozpočtu. S Combi půjčkou Cetelem totiž  budete hradit  mnohem nižší měsíční splátku než tvoří součet Vašich současných splátek.

Získáte dodatečné prostředky na nové plány. Poskytneme Vám minimálně 20 000 Kč, které budou již započteny v nové splátce. Novou nižší splátku tak tvoří nejen současné úvěry, ale také další prostředky navíc.

Neplatíte žádné měsíční poplatky.  S Combi půjčkou Cetelem se nepojí žádné měsíční poplatky, například za vedení účtu. Můžete tak získat další úsporu, v případě že Vaše současné úvěry jsou spojené s měsíčními poplatky.

Neděláte si starosti se správou půjček. Nezanedbatelnou výhodou je jednoduchá správa Combi půjčky. Místo několika platíte pouze jednu nízkou splátku.

Podmínky pro poskytnutí Combi půjčky jsou velmi jednoduché. Combi půjčka je určena pro občany ČR ve věku 18-65 let. Pro stanovení výše poskytnuté částky je rozhodující také rozpočet domácnosti klienta. Cetelem má zájem nezatěžovat nadměrně rozpočty klientů, a proto sjednocuje jejich úvěry tak, aby výsledná splátka byla nižší a šetřila měsíční výdaje domácnosti.
Combi půjčka Cetelem nabízí jednoduché a praktické řešení, jak ulevit rodinnému rozpočtu a zbavit se starostí s více úvěry. Pro další informace klikněte zde.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy