ČSOB Leasing pojišťovací makléř patří mezi nejsilnější hráče na trhu

03.06.2008 | , ČSOB Leasing
Tiskové zprávy


Společnost ČSOB Leasing pojišťovací makléř, dceřiná společnost jedničky leasingového trhu - ČSOB Leasing, za rok 2007 dosáhla objemu obchodů ve výši 1,85 miliardy korun, což znamená meziroční nárůst 20 procent.

Tyto výsledky ji dle údajů Asociace českých pojišťovacích makléřů řadí na třetí příčku mezi zprostředkovateli pojištění na českém trhu. Na konci roku 2007 se společnost stala řádným členem této asociace.

Hlavním předmětem činnosti společnosti je zajištění komplexních služeb v oblasti pojištění zejména, ale nejen, pro zákazníky ČSOB Leasing od sjednání pojištění, přes likvidace pojistných událostí až po nabídku pojištění po řádném ukončení smlouvy. ČSOB Leasing pojišťovací makléř zprostředkovává především všechny druhy pojištění automobilů, strojů a zařízení financovaných ČSOB Leasing, zejména pak havarijního pojištění, pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem vozidla (tzv. povinné ručení), strojního pojištění, pojištění schopnosti splácet a dalších doplňkových pojištění. Cílem je nabídka výhodného pojištění s možností rychlého uzavření smlouvy, která je dostupná přímo v místě prodeje předmětu financování. ČSOB Leasing pojišťovací makléř zároveň nabízí za velmi výhodných podmínek také možnost sjednání řady pojistných produktů pro krytí dalších pojistných rizik, které se vztahují i na oblast mimo financování.

„Zákazník naším prostřednictvím získá velmi výhodné sazby pojištění a navíc šetří díky měsíčnímu splácení pojistného ve splátkách leasingu nebo úvěru i časovou hodnotu peněz. Velmi výhodný je i náš systém uznávání a započítávání bonusů na povinné ručení za bezeškodní průběh. Uznáváme vstupní bonus od všech pojistitelů v ČR za předchozí bezeškodní průběh při uzavření povinného ručení u ČSOB Pojišťovny a u pojišťovny Allianz a zákazník takto získá nárok až na čtyřicetiprocentní slevu ze základní sazby povinného ručení při sjednání leasingové či úvěrové smlouvy u těchto pojišťoven. V průběhu leasingové či úvěrové smlouvy může být zákazníkovi zohledněn další pětiprocentní bonus za každý rok bez pojistné události,“ komentoval výhody pojistných služeb jednatel společnosti ČSOB Leasing pojišťovací makléř Jan Starý.
„V loňském roce jsme uvedli na trh několik novinek. V dubnu jsme začali ve spolupráci s ČSOB Pojišťovnou nabízet zákazníkům operativního leasingu pojištění GAP, které kryje rozdíl mezi účetní zůstatkovou hodnotou vozidla a obecnou cenou stanovenou pojišťovnou v době vzniku pojistné události. V červenci 2007 jsme učinili smluvní dohodu s ČSOB Pojišťovnou na pojištění přepravy pro pojízdné stroje a zařízení zdarma. Toto pojištění je nabízeno jako bezplatná součást strojního pojištění sjednaného prostřednictvím ČSOB Leasing a kryje i škody vzniklé při přepravě stroje jako nákladu. Strojní pojištění u pojízdných strojů kryje rizika strojního pojištění, havárie, odcizení a vandalismu. Od října 2007 jsme rozšířili nabídku pojištění u komodity stroje a zařízení o další pojišťovnu, a to Kooperativa pojišťovnu. Na letošek připravujeme rozšíření naší nabídky pojištění po řádném ukončení financování i pro komoditu strojních technologií,“ doplnil Jan Starý.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy